13.1.2017

Unelma itsestäni

Yhteistyössä Unelma Itsestä

Hyvinvointi on ollut viime vuoteni kantava teema. Elämäni on sen verran työntäyteistä, että jaksaakseni arjessa minun on kiinnitettävä hyvinvointiini vielä enemmän huomiota kuin aiemmin. Vaikka hyvinvointiin satsaaminen vie aikaa, se antaa takaisin virkeyttä ja energiaa, joiden avulla arjesta selviää paremmin. Välillä tuntuu, ettei kapasiteetti riitä pitämään huolta opintojen ja arjen lisäksi myös hyvinvoinnista. Siksipä olenkin niin iloinen siitä, että pääsin mukaan Unelma itsestä online -valmennukseen! Unelma itsestä kannustaa tavoittelemaan omia unelmiaan ja elämään rohkeasti omanlaistaan elämää. Lisää valmennuksesta ja Unelma itsestä -palveluista voitte lukea täältä!


tasapaino, henkinen, fyysinen, hyvinvointi, onnellisuus, ilo


Koska taustallani on hiljattain tapahtunut suuri elämänmuutos, jonka yksi ilmenemismuoto oli juuri lääkikseen pääsy, valmennus tuntuu tulevan aivan täydelliseen saumaan! Puoli vuotta Kuopiossa on nyt takana, lääkiksestä ja muusta elämästä täällä on tullut arkea. Elämänmuutoksesta ei ole kuitenkaan vielä niin kauaa, etteivätkö toimintamallit vielä kykenisi joustamaan suuntaan jos toiseenkin. Vakiintuneita käytäntöjä ja toimintamalleja olisi paljon hankalampi muuttaa.

Millainen sitten on unelmaminä? Unelmaminäni on rohkea, määrätietoinen ja niin itsevarma, ettei hänen tarvitse korostaa eikä häivyttää itseään. Unelmaminä kykenee hyväksymään itsensä niin ulkoisesti kuin sisäisesti, mikä auttaa häntä myös hyväksymään ympärillä olevat ihmiset sellaisina kuin he ovat. Unelmaminä pitää itsestään huolta, liikkuu säännöllisesti, syö pääpiirteittäin terveellisesti ja välillä hemmottelee itseään. Unelmaminä nauttii pienistä hetkistä ja osaa olla läsnä. Unelmaminä seisoo omilla jaloillaan eikä hätkähdä vähästä. Unelmaminä keskittyy valittamisen sijaan tekemiseen ja haaveilun sijaan unelmiensa tavoittamiseen.


asennemuutos, elämänmuutos, elintavat, liikunta, treeni, urheilu

 
Unelmaminä suhtautuu itseensä ja muihin arvostavasti, ei vaadi eikä painosta vaan kannustaa ja tsemppaa niin itseään kuin muitakin. Unelmaminä on riittävän hyvä äiti ja vaimo, joka ei pingota tai pyri täydellisyyteen. Unelmaminäni keskittyy positiivisiin asioihin eikä anna negatiivisten kommenttien lannistaa. Unelmaminä osaa antaa ja vastaanottaa rakentavaa kritiikkiä. Unelmaminä on rohkeasti sellainen kuin on ja uskaltaa tehdä omanlaisiaan valintoja. Unelmaminä uskoo itseensä ja omiin (vaikutus)mahdollisuuksiinsa. Unelmaminä on onnellinen.

Unelmaminä-kuvaukseni sisältää paljon enemmän henkisiä kuin fyysisiä ominaisuuksia. Olen sitä mieltä, että hyvinvointi lähtee sisältä, ja on paljon helpompi tehdä pysyviä elämänmuutoksia, kun mieli on mukana prosessissa. Vaikka tästä keskeneräisyydestäni melkoisen pitkä matka tuohon unelmaitseeni onkin, tiedän olevani oikealla tiellä jo nyt. Neljän kuukauden projektin jälkeen olen toivottavasti vielä vahvemmin matkalla ihmiseksi, jollainen haluan olla.


minäkuva, minäkäsitys, itsetunto, armollisuus, itsetuntemus


Omalla kohdallani valmennuksen tavoitteena on kokonaisvaltainen hyvinvointi. En tavoittele niinkään painonpudotusta tai lihasmassan kasvua, vaan terveyttä ja hyvinvointia. Tietysti terveellisempien elintapojen mukana voi tulla mielen lisäksi positiivisia muutoksia myös vartaloon. Joka tapauksessa olen innoissani mukana tässä projektissa! Kuten varmaan tiedätte, rakastan suunnitelmia ja aikatauluja, ja tässä mahtavinta on se, että joku muu tekee ne puolestani. Joku muu antaa minulle ohjeet, mitä aiheita käsitellä milloinkin - ja minä saan keskittyä itse asiaan! Ehdoton plussa valmennuksessa on työkirja, joka tipahti postiluukustani heti tammikuun alussa. Työkirjan voi tilata myös erikseen, mikäli haluaa ryhtyä projektiin itsenäisesti.

Viimeiseksi hyviä uutisia myös teille: lukijoilleni on tarjolla koodi tasapainoilua, jolla saa Unelma itsestä online -valmennuksesta 20% alennusta! Alennuskoodi on voimassa aina valmennuksen alkuun, 23.1.2017 asti.

Jos vähänkään tuntuu, että tästä voisi seurata jotain hyvää, liittykää seuraan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥