13.10.2017

I love me -messuliput arvottu!

Ihanaa perjantaita, vaikkakin epäonnista sellaista! Kuopiossa ja täten myös meidän taloudessamme on eilisestä asti oltu vailla puhdasta juomakelpoista hanavettä, joten siinäpä epäonnea tälle perjantai 13. päivälle. Värjäytynyt hanavesi sisälsi ainakin rautaa ja mangaania, joka on THL:n mukaan varsinkin lapsille terveysriski. Että sikäli ihan kiva tälleen pikkulapsiperheessä. Tämän episodin jälkeen muistaa taas hetken ajan olla kiitollinen puhtaasta ja raikkaasta hanavedestä :)
No mutta se epäonnesta, nyt mukavampaan aiheeseen. I love me -messulippujen arvonta on nyt suoritettu. Kiitokset kaikille osallistuneille! Kivaa nähdä, että teitä messuista kiinnostuneita oli noin monta. Voittajiksi tällä kertaa julistetaan seuraavat kommentoijat:Onnea voittajille! Ihan just kohta teille lähtee sähköpostiliput, joilla pääsette yhden kerran sisään messuille. Nähdäänpä siellä viikon päästä ;)

Tämä viikko on taas ollut yksi niistä huonommista viikoista. Tuntuu, ettei viikonloppuakaan ansaitsisi, mutta näköjään se tulee ansaitsemattakin. Nyt viikonloppuna meillä vietetään (vihdoin) neiti nelivuotiaan synttärijuhlia, joihin hän halusi kutsua yhden vieraan. Sentään äiti, isi ja sisarukset pääsevät mukaan juhliin :) Ja taas kerran olen haasteen edessä, kun pitäisi osata toteuttaa lapsen mieltymykset synttärikakusta. Ei mikään helpoin homma, varsinkaan kun mielipide vaihtuu joka kolmas sekunti...


Superkivaa viikonloppua just sulle!

2 kommenttia:

Kiva kun kommentoit ♥