20.6.2019

Meille tulee vauva!

Vihdoin uskallan julkistaa tämän uutisen, kun kaikki on tähän asti sujunut hyvin. Viime kerralla, hakuprosessin aikana vältin edes viittaamasta siihen, että odotan vauvaa tai opiskelen vauvan kanssa siitä pelosta, jos kaikki ei menekään/olekaan hyvin. Enpä ole noista peloista päässyt eroon tälläkään kertaa, mutta nyt ajattelin silti toimia toisin.
Voi olla, että ruutujen toisella puolen on joku vastaavassa tilanteessa, joten tämänkin asian esiin tuonnista saattaapi olla jollekulle iloa. Onhan tämä yksi suurimmista elämänmullistuksista, vaikka pikkuinen perheeseemme jo neljäs onkin, joten totta kai asia vaikuttaa ja on jo vaikuttanutkin myös täällä blogin puolella. Olen toki varautunut siihen, että joudun täälläkin kertomaan, mikäli jossain kohtaa jokin menee huonosti, mutta se riski on aina näissä julkisissa avautumisissa otettava.

Tällä hetkellä mennään raskausviikoissa 21. Voisin kirjoittaa vähän enemmänkin tähänastisesta raskaudesta ja sen oireista vaikka ihan oman postauksensa verran, mutta tässä mainittakoon, ettei raskaus tällä(kään) kertaa ole ollut mitään elämäni kulta-aikaa. Olen jo monta kertaa vitsaillut, että voisin hoitaa vaikka sata vauvaa, jos ei tarvitsisi niitä itse kantaa :D Ajatukset ovat koko kevään pyörineet vauva-asian ympärillä, fiilikset ovat vaihdelleet (kiitos hormonit) innostuksesta pelkoon  ja välillä on ollut todella vaikea salata asiaa ihmisiltä, joiden kanssa viettää paljon aikaa. Ennen kesälomia kerroin läheisimmille kavereilleni, jottei tule syksyllä yllätyksenä, kun ilmaannun mahan kanssa luennolle. Tällä hetkellä elän todennäköisesti tämän raskauden seesteisintä aikaa, joten nyt on otettava ilo irti, kun alkuraskauden ongelmat ovat takanapäin ja loppuraskauden vaivat vielä toistaiseksi hallinnassa.
Lisää liikkuvia osia ja tasapainoilua on siis elämäämme luvassa, joten nähtäväksi jää, miten kaikki järjestyy ja millaiseksi elämä muotoutuu. Kirjoittelen myöhemmin lisää niin tästä kuin monesta muustakin aiheesta. Kaunista kesän jatkoa ja ihanaa juhannusta!

8 kommenttia:

Kiva kun kommentoit ♥