30.12.2018

Joulukuu 2018

Tämän vuoden viimeisen kuukausikatsauksen aika! Huomenna palaillaan vuoden alussa asetettujen tavoitteiden pariin, mutta nyt keskitytään joulukuun tapahtumiin. Paljoa en tässäkään kuussa ehtinyt bloggailemaan, joten yritän saada teidät taas kartalle :)
Joulukuussa

parasta oli joulu, tietenkin! Lempiaikani vuodesta on just nyt, eikä minulla ole mikään kiire päästää vielä joulusta irti. Ehkä loppiaisena suostun hyväksymään, että joulu on ohi.

inspiroivinta on ollut huomata, että asiat järjestyvät kyllä. Muutimme 5 päivää ennen jouluaattoa uuteen asuntoon, saimme tavarat suunnilleen paikalleen ja vietimme mukavan ja rennon joulun. Nyt vanhakin asunto on jo luovutuskunnossa, eikä tähän kaikkeen edes tarvittu harmaita hiuksia ja hillitöntä stressiä.

ikävintä oli muutto. Inhoan muuttoja jo muutenkin, mutta vielä näin lyhyellä varoitusajalla ja pakon edessä se oli vielä ikävämpää.

ärsyttävintä oli ja on se, kun kaikki on ihan kesken. Onneksi pikku hiljaa alkaa järjestys taas muotoutua :)
hauskinta oli nähdä kaikki sisarukseni ja vanhempani meidän perheen pikkujouluissa viikko ennen joulua. Oli se kyllä vähän raskastakin, kun 1,5 vuorokaudessa matkustettiin yhteensä yli 700 km, kun kävimme samalla reissulla moikkaamassa miehen vanhempia. Hauskaa oli myös pitää pikkujoulut kuun alussa ja saada opiskelukaverini vielä viimeistä kertaa vanhalle kämpälle käymään.

ilahduttavinta oli saada joululoman muodossa tauko opiskeluvelvollisuuksiin, taputtaa itseään olalle ja todeta, että selvisin tästä syksystä. Luvassa on tiivis kevät etenkin tenttien osalta, joten pienistä lomavelvollisuuksista huolimatta olen yrittänyt ottaa niin rennosti kuin mahdollista.

raskainta - muutto, muutto ja muutto. Ja ehkä vähän se, kun muuton keskellä piti yrittää lukea kardiologiaa, josta tuntui, etten ymmärrä mitään. Tenttituloksia odotellessa...
piristävintä on lomailu, loikoilu ja suklaansyönti. Palaan ruotuun taas ensi vuonna.

kauneinta oli syntymäpäiväni iltana, kun oli -15 pakkasta ja lunta sateli hiljalleen. Edelleen olen niin onnellinen siitä, kun muutimme juuri Kuopioon ♥ 

haikeinta oli viimeistä kertaa käydä vanhalla asunnolla. Sinne me muutimme, kun kuopus oli vielä vauvaikäinen. Täytyy myöntää, että on myös vähän haikeaa, kun vuosi vaihtuu. 2018 oli elämäni paras vuosi: kiinnostavat opinnot, mukavat harrastukset ja muutenkin kiva elämä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥