9.11.2017

Tauon paikka

Joskus ihminen tarvitsee tauon jopa niistä asioista, joista pitää eniten. Blogini on minulle rakas harrastus, josta en tosiaankaan halua luopua. Välillä siitä kuitenkin tarvitsee pienen hengähdystauon, jotta jaksaa taas jatkaa samalla innolla kuin aiemminkin. Olen päivittänyt blogia sen verran ahkerasti, että selittämätön tauko saattaisi herättää hämmennystä. Siksi kerron tämän etukäteen, jottei kukaan huolestu tai muuta. Kaikki on hyvin täällä päässä ja toivottavasti sielläkin!
Nyt haluan keskittyä hetken aikaa muihin juttuihin eli lähinnä opiskeluun ja perheeseen, ja siinä sivussa pohdiskella blogin jatkoa ja tulevaa suuntaa. Jos sinulla on mielessä postausideoita, minulta toteuttamatta jääneitä postauslupauksia tai muita mietteitä, nyt on hyvä hetki kertoa niistä :)

Tasapainoilua palaa tasan kolmen viikon kuluttua, 1.12.2017. J:n kuulumisia pääsykoeprosessin keskeltä kuulette jo marraskuun lopulla. Siihen asti voit seurailla kuulumisia Instan kautta @tasapainoilija. Iloista marraskuun loppua sinulle, ja toivottavasti nähdään taas pian ♥

4 kommenttia:

 1. Hienoa, että osaat säädellä elämän tärkeitä asioita. Olen ihaillut sitä, että olet ollut niin aktiivinen. Se vie myös voimia, olla koko ajan saapuvilla. Mukavaa taukoa. ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tauko tekee hyvää, sen myötä näkee taas asioita eri tavalla. Tekeminen virkistää mutta joka suuntaan venyminen ei, joten siksi tauko on nyt paikallaan. Kivaa marraskuuta sinnekin!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! On jo vähän ikävä blogin pariin, mutta yritän vielä hetken jaksaa taukoilla ;)

   Poista

Kiva kun kommentoit ♥