13.4.2017

Huhtikuu ja pääsiäisloma

Kiirastorstaita kaikille! Eilen sain tämän viikon kaikki pakolliset tehtävät pakettiin, kun olin aamupäivällä histologian harkassa ja iltapäivällä MOBIGE:n uusinnassa. Tässä postauksessa kerroinkin, että oikea tentti oli tenttisuman viimeinen ja tein tentin flunssaisena. Jälkeenpäin jäi harmittamaan, kun en ollut tentissä parhaimmillani, joten kohtalaisen kertaamisen jälkeen kävin uusimassa tentin. Jäi niin hyvä fiilis siitä tentistä! Arvosanasta en tiedä, mutta itselleni merkitsee enemmän se, että tuntee oppineensa ja ymmärtäneensä aiheesta jotain - ja ennen kaikkea tehneensä parhaansa. Pitää muistaa tämä fiilis jatkossa :)


´


Pääsiäisloma on siis omalla kohdallani jo alkanut ja osa kurssikavereistani matkustanut ties minne lomanviettoon. Meillä suunnitelmat ovat lähinnä lojua kotona, laittaa vähän parempaa ruokaa (jos jaksaa), rentoutua ja syödä paljon suklaamunia :D Olen aloittanut jo tuon rentoutumisen lukemalla hömppäkirjaa, joita muuten lainasin kirjastosta vinon pinon!

Viime pääsiäinen meni muuten aika tiiviisti pääsykoekirjojen kanssa. Matkustimme pohjoiseen koko porukalla, joten matkustuspäivinä en lukenut, mutta muuten kyllä. Tuolloin muistan opiskelleeni kauheita voimalaskuja (hävittäjälentäjä tekee silmukan, laske lentäjään vaikuttavat voimat kohdassa a, b, c ja d, yhhhh) sekä yrittäneeni ymmärtää solun rakennetta ja soluväliliitoksia (kuten tänä syksynä tutuiksi tulleita hemidesmosomia, tiivistä liitosta, aukkoliitosta jne). Haha, miten rentouttava loma! Mutta maisemanvaihto voi virkistää, vaikka opiskelisi lomallakin.´

Tämän postauksen kuvilla osallistun pitkästä aikaa MakroTex-valokuvahaasteeseen. Kuopiossa talvi ei millään meinaa antaa tilaa keväälle. Lämpötila vaihtelee pakkasen puolelta plussa-asteisiin, ja eilen oli suorastaan hyytävä keli. No, onneksi meillä on sisällä sentään piristämässä narsisseja ja pääsiäisruoho!

Nyt meidän poppoomme (ja sitä myöten myös blogi) hiljentyy pääsiäisen viettoon. Paljon postauksia  on odottelemassa, mutta jatketaan taas ensi viikon puolella :)

Hyvää pääsiäistä! ♥

(Muistathan, että blogia voi seurata myös FACEBOOKISSA, BLOGIT.FI:ssä ja BLOGLOVINISSA!)

18 kommenttia:

 1. Tentti ohi ja nyt todellakin lepoa ja suklaamunien nauttimista! Leppoisaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Hyrr, näyttääpä vielä kylmältä. Meilläkin on kyllä tänään mittari pysynyt nollassa, mutta lumet on sentään sulaneet. :) Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä on kyllä tosi hyytävä keli, vaikka aurinko paistaakin :) Kiitos samoin!

   Poista
 3. Hyrr, näyttääpä vielä kylmältä. Meilläkin on kyllä tänään mittari pysynyt nollassa, mutta lumet on sentään sulaneet. :) Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 4. Ei täällä etelämmäskään yhtään lämpöisempi ole, jatkuvan pakkas-lumisade-sulaminen-vesisade -kierteen ansiosta hiekkatiet ovat kymmenen senttisen mutakerroksen peitossa. No, jospa se vielä tästä...Rentouttavaa tentin jälkeistä lomailua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uh, tuo säiden jatkuva vaihtelu on ehkä kaikista rasittavinta :D Mutta kyllä se tästä! Kiitos, ja hyvää pääsiäistä sinne :)

   Poista
 5. Sulaa se - pikku hiljaa! Hyvää pääsäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin tekee :) Mikäs kiire tässä, kun aurinkokin paistaa. Kiitos samoin sinne!

   Poista
 6. Hyvää pääsiäsitä -taukoa ja lepoa.

  VastaaPoista
 7. Työn- ja opiskeluntäyteinen pääsiäisaika oli täälläkin suunnitelmissa, mutta enemmän kyllä lipsahtanut tuonne kirja, elokuva, herkuttelu linjalle.. Tervetullut tauko kaikenlaiseen paahtamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin tervetullut tauko, ei ilman näitä jaksa :) Olen nauttinut niin täysillä tästä "tekemättömyydestä", että luulisi opiskelun maistuvan taas loman jälkeen! Hyvää pääsiäisen jatkoa sinne :)

   Poista
 8. Tulee se kesä sieltä hiljalleen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuleehan se ajallaan :) Onneksi nyt ollaan saatu nauttia tosi kauniista kevätkeleistä <3

   Poista

Kiva kun kommentoit ♥