29.11.2017

J: Marraskuun (lyhyet) lukukuulumiset

Blogitauosta ilmoittaessani kerroinkin, että J:n lukukuulumisia saadaan jo marraskuun puolella. Tässä siis hänen tuoreimmat kuulumisensa :) Kuvat ovat tällä kertaa omiani. Molemmat on otettu harvoina aurinkoisina marraskuun päivinä. Tsemppiä aina vaan pimenevään loppuvuoteen ihan kaikille!
Kuukauden tauon jälkeen taas lukukuulumisia. Kerroin viimeksi, että aion muuttaa fysiikan opiskelun taktiikkaa jotenkin. Päätin, että hommaan ABI Fysiikan ja käyn sen avulla läpi fysiikkaa. Jonkin verran olenkin opiskellut ja laskenut marraskuun aikana. Haaveilin, että olisin opiskellut huomattavasti rivakammin ja etenkin järjestelmällisemmin, mutta ne ovat jääneet haaveeksi. En kuitenkaan ole huolissani, (ainakaan hirmu paljon,) koska tavoitteeni on saada kahlattua perusasiat kuntoon fysiikassa ja vielä bilsan vitoskurssi loppuun tämän vuoden aikana. Onhan tässä vielä reilu kuukausi aikaa, mikä tosin näin kirjoitettuna tuntuu todella lyhyeltä ajalta.

En ole vielä ottanut nelilaskinta käyttöön, vaan käytän suurimmaksi osaksi yläasteaikaista laskintani. Välillä tosin huijaan ja syötän yhtälöt CAS-laskimeen, koska se on vain niin paljon nopeampaa. Olenkin pohtinut, että milloin on oikea aika siirtyä nelilaskimeen, jotta sen kanssa pääsee sinuiksi. Olenko vain laiska ja käyttävätkö muut pelkästään nelilaskinta?
Olen kertonut, että työaikani on vaihtelevaa. Olenkin nyt siirtynyt kokopäiväiseen työaikaan, mikä on ollut toinen suuri syy opiskelutahdin hidastumiselle. Kokopäiväisenä jatkan ainakin toistaiseksi. Toinen syy hitaalle etenemiselleni tässä kuussa oli kipeänä olo. Mutta nyt olen terveenä ja työkin alkaa rutinoitumaan, joten voimia on kerätty ja eikun täyttä häkää eteenpäin!

Minuun on vaikuttanut tosi paljon tämä pimeys ja sen vuoksi tämä kuukausi on kaikkien sairasteluiden ja muutoksien lisäksi tuntunut aika raskaalta. Toivon, että sulla on ollut pimeydestä huolimatta mukava marraskuu ja toivon tosi paljon tsemppiä meille jokaiselle! Kyllä se aurinko sieltä vielä joskus paistaa ja virkistää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥