23.5.2018

Viimeinen viikko preklinikkaa

Kivaa keskiviikkoa! Tasan viikon päästä olen jo kesälaitumilla, mutta vielä on tämän lukuvuoden viimeinen ja isoin projekti käynnissä. Yritän siis opiskella parhaani mukaan viikon päästä pidettävään SFL:n tenttiin. Opiskelua ei helpota mitenkään nämä helteet eikä myöskään se, että koko muu jengi on lomalla vielä tämän viikon. Koska viimeinen opiskeluviikko on yksi työntäyteisimmistä, tuskin tajuan vielä hetkeen, että preklinikka on kohta pysyvästi takana. Jahka pääsen "kesälomalle", kirjoittelen lisää preklinikan loppumisen herättämistä fiiliksistä.
Viime viikko meni vähän harakoille. Tiistaina pääsin eroon lopuista viisaudenhampaistani (jo oli aikakin!), ja tiistaista torstaihin vietettiin siskon kanssa laatuaikaa. Torstaina hyppäsin junaan - joka oli yllätysyllätys myöhässä, kiitos taas kerran VR -  ja matkustin muun perheen luo mökille. Tarkoitus oli rentoutua vähän tässä välissä, jotta jaksaa painaa loppuajan täysillä. Rentoutuminen toki onnistui pikkuisen liiankin hyvin, ja niin, stressihän tässä nousee, kun pitäisi viikon päästä osata ihan järjetön määrä asioita.
Ajatukset ovat nyt melko tiukasti CYP-entsyymeissä, lääkeaineissa, interaktioissa, käyttöaiheissa ja kaikessa muussa farmakologiaan ja toksikologiaan liittyvässä, joten jätän suosiolla kirjoittelun lyhyeen! 


Tsemppiä loppuviikkoon kaikille ja ihanaa kesää - koska kesähän nyt on, ainakin keleistä päätellen! :)

2 kommenttia:

 1. On niin outoa, että sulla alkaa klinikka jo!! Vastahan sä pääsit lääkikseen :D ja mä saan odotella vielä puoli vuotta tota klinikkaa.. vaikka ei pidä verrata ku on niin erilaiset opintosuunnitelmat kumminkin :) hyvää kesälomaa kun se vihdoin koittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! :D No, meillä on niin teoriapainotteinen tää preklinikka, toisin kuin teillä, että ei sitä kahta vuotta kauempaa jaksaisikaan ;) Tykkäsin kyllä itse näistä kahdesta vuodesta aivan älyttömästi, mutta todennäköisesti tykkään klinikasta vielä enemmän!

   Kiitos ja samoin ihanaa kesää sinnekin! Ja tsempit manuiluun, kuin jännää!! :)

   Poista

Kiva kun kommentoit ♥