21.10.2019

Hän on täällä!

Edelliseen viitaten: ei mennyt viikkoja, ei edes päiviä, sillä postausta seuraavan päivän aikana viime maanantaina syntyi uusi ihana pikkuinen ♥♥♥ Viimeisimmällä äitipolikäynnillä rv 37+1 synnytys päätettiin käynnistää, joten polilta matka jatkui synnytyssaliin. Tällä kertaa käynnistys sujui todella helposti, omat supistukset käynnistyivät kalvojen puhkaisun jälkeen eikä oksitosiinitippaa (taivaan kiitos) tarvittu. Lenkkeilyä ja porrastreeniä se vähän vaati, mutta oli sen arvoista ;) Jos synnytystä voi helpoksi kuvailla, tämä oli juuri sellainen. Kaikki eteni nopeasti mutta rauhallisesti, ja tällä kertaa ehdin saada kaikki toivomani kivunlievitykset. Reilut 6 tuntia synnytyksen käynnistämisestä ja 4,5 tuntia sen käynnistymisestä pikkuinen näki päivänvalon (tai siis yön-).
Kotiin päästiin vauvan ollessa 1,5 vuorokauden ikäinen, ja täälläpä sitä ihmetellään uutta elämää ♥ Koko perhe sisaruksia myöten on aivan myytyjä, vauva on nimittäin NIIN ihana! Syntymän ajoitus ei olisi voinut olla täydellisempi, koska näin saimme liki kokonaisen viikon viettää aikaa uudella kokoonpanolla. Syysloma kului siis sopivasti tässä touhussa, ja tänään palattiin arkeen, opiskeluihin ja kouluihin. Itselläni on muutamat lausunnot vielä kirjoittelematta, samoin yksi essee. Pitänee itsekin siis tarttua toimeen, vaikka mieluusti vain ihastelisin pientä tulokasta tekemättä yhtään mitään muuta ♥

(Olipa hyvä, että kirjoitin tuon edellisen postauksen; olen nimittäin jo autuaasti unohtanut, miten tuskainen tuo loppuraskaus olikaan... Tietysti on pitkä toipuminen taas edessä, mutta olo heti niiin paljon parempi ja kevyempi!)

2 kommenttia:

Kiva kun kommentoit ♥