5.10.2017

Syksyn sävyjä

Kesän jälkeen on mukava suunnata katse taas kotiin ja miettiä uusia kivoja sisustusjuttuja. Rakastan syksyn värejä: vihreää, keltaista, punaista ja ruskeaa. Monet sisustuselementit ja värit, jotka kesällä näyttävät liian tummilta, sopivat syksyyn loistavasti. Syksy taas sopii tähän ei-niin-täydelliseen asuntoomme. Tänne on helppo luoda lämmin valo ja tunnelma, ja syksyn pehmeä hämy on melkoisesti armollisempi kuin kevään ja kesän kirkas auringonpaiste.


koti, sisustus, kynttilät, tuikut, syksy, lehdet


Syksyn "sisustus" koostuu tässä taloudessa lähinnä ilmaisista luonnonmateriaaleista. En tosin voinut vastustaa tuota lyhtyä, joka tuli kauppareissulla vastaan. Kuopion karttajuliste kehyksineen taas hankittiin kesällä miehen aloitteesta. Eteisen lipaston päälle tykkään vaihdella erilaisia asioita vuodenaikojen ja fiiliksen mukaan.  Onpa hyvä kun tulee edes tänne blogiin ikuistettua kaikkia erilaisia asetelmia :) Haaveilen taulukollaasista tuohon seinälle, mutten ole vielä saanut aikaiseksi kehitellä sellaista. Kuten tässä postauksessa mainitsin, harkinta-aikani sisustuksen ja muun suhteen on melkoisen pitkä...


koti, lyhty, syksy, tunnelma, luonto, sisustus


Olohuoneen lipastojen päälle keräsin yhdessä lasten kanssa kaksi erilaista kimppua.  Ihan yllätyin, miten paljon pari hassua syksynväristä kimppua voi piristää ja tuoda lämmintä syysfiilistä ♥ Kynttilöitäkin on poltettu, kuten kuvasta voi päätellä.


koti, luonto, phlajanmarja, syksy, sisustus, kynttilä, tunnelmaa

asetelma, luonnonmateriaali, lehdet, kasvit, ruska, koti, syksy

asetelma, diy, kasvit, syksyinen, lehdet, helmet, koti,


Syksyisiä sävyjä löytyy myös muualta. Seuraavassa kuvassa näkyy kuivattu - ja vuosien varrella lievästi kärsinyt - hääkimppuni sekä siskolta ylioppilaslahjaksi saamani Willow Treen Free Spirit. Nämä ovat seisseet kirjahyllyn päällä jo ties kuinka pitkään.


syksyinen, kimppu, koriste, sisustus, koti


Loppuun vielä yleiskuva keittiöstä olohuoneeseen päin. Joskus mä niin rakastan tätä kotia sen puutteista huolimatta - ainakin silloin, jos on siistiä! Otin samasta kohtaa ennen-jälkeen-kuvat, kuten toisinaan teen tehdäkseni siivouksen näkyväksi. Tämä kuva on totta kai "jälkeen". Jätän mielikuvituksenne varaan, miltä "ennen" näytti.


koti, syksy, tunnelma, yleisilme, eteinen, olohuone, lapsiperhe,


Miten syksy näkyy sinun kotonasi? Oletko "vuodenaikasisustaja" vai säilyykö sisustus suurin piirtein samana vuodenajoista riippumatta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥