12.10.2017

Miksi minä bloggaan?

Otsikon kysymystä tulee tässä arjen tiimellyksessä mietittyä. Miksi ihmeessä käytän suurehkon osan vapaa-ajastani blogin parissa postauksia kirjoitellen, kommentteihin vastaten ja valokuvaten? En hyödy bloggaamisesta taloudellisesti, joten raha ei voi olla syy. Joten: miksi minä bloggaan?


blogi, bloggaaminen, miksi, blogin, aloittaminen, perustaminen,


Välillä tekee mieli kyseenalaistaa, miksi juuri minä pidän blogia. Ketä tämä tylsä elämäni edes kiinnostaa? Aina vaan samoja horinoita kiireisestä arjesta ja kivoista viikonlopuista. Opiskeluni lääkiksessä ei tosiaankaan suju aina niin kuin elokuvissa. Olen kaukana superihmisestä, jollainen toki mielelläni olisin ;) En shoppaile saati esittele uusia ihanuuksia täällä blogissa. Kuvatkin ovat just sellaisia "tältä näytti viikonloppuna". Enkä edes tarjoa kovin suurta vastinetta tirkistelynhalulle, koska pidän melko tiukasti kiinni omasta ja lasteni yksityisyydestä. Niin, tällaisena kyynisenä hetkenä koko blogi tuntuu todella surkealta.


bloggaaja, vaikeus, haaste, ongelma, blogi, yksityisyys, raja, anonyymi


Mutta kun unohdetaan tuo (lähinnä väsyneinä hetkinä esiin puskeva) kyynisyys, sen alta paljastuvat ne positiiviset puolet. Minusta on ensinnäkin kivaa kirjoittaa. Toisekseen on ihanaa, että höpinöitäni lukeekin joku tai jotkut. Parasta ovat kuitenkin kommentit ja vuorovaikutus lukijoiden kanssa. Valokuvaus unohdettuna ja uudelleen löydettynä intohimonani on mainittu jo monesti. Siis mä niin rakastan sitä, kun kerrankin valo on kohdillaan ja jopa mun kuvaustaidoilla saa otettua kerrassaan upean otoksen. Haaveilen makro-objektiivista, joten jospas saisin joskus sellaisen (huhuu, kuuleeko Joulupukki?).


blogi, ilo, ajatuksia, tavoite, päämäärä, lukijat, postaustahti


Aiemmin olen bloggaamista käsitellyt puolen vuoden sekä vuoden etapin kohdalla. Hyvin samoissa mietteissä mennään edelleen. Suurin yksittäinen syy blogille on seuraava: minä bloggaan, koska haluan ja voin. Blogi muistuttaa olemassaolollaan minua siitä, että onnen avaimet ovat omissa käsissäni. Samalla se muistuttaa siitä, että kaikki on mahdollista - ei helppoa eikä vaivatonta, mutta mahdollista. En tiedä, mihin tie tästä vielä vie, mutta olen pikku blogini kanssa onnellinen juuri nyt. Teen tätä suurella sydämellä myös teitä lukijoita ajatellen, joten toivon, että omistautumiseni välittyy ruudun toiselle puolelle ♥


Tällaisia torstaimietteitä tänään. Tsempit loppuviikkoon!

2 kommenttia:

 1. Voi kyllä välittämisesi välittyy tänne asti! :) olen ollut niin kiitollinen blogistasi, se on niin rehellinen ja kykenen samaistumaan niin hyvin tilanteeseesi, vaikka en lääkiksessä opiskelekaan (vielä ;))

  En ole aiemmin seurannut mitään blogia, mutta sinun omasi on todellakin kiinnostava ja innostava, tarinaa oikeasta elämästä.
  Ja luen edelleen niitä vanhoja kirjoituksia omasta matkastasi lääkikseen (olen lukenut ne jo ainakin kolme-neljä kertaa!) ja haen aina uudelleen sieltä inspiraatiota omaan suoritukseeni sekä toivoa omaan onnistumiseeni! ÄLÄ VAAN LOPETA! <3
  ISO KIITOS, kun jaksat kirjoitella! <3 luen kaiken suurella innolla! :)

  Terv. Kirsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IHANA kommentti tänne epäonnen perjantaihin, kiitos <3 Vaikka "omaksi ilokseen" kirjoitteleekin, on superhienoa, jos siinä sivussa joku muukin löytää inspiraatiota ja toivoa omaan elämäänsä ja urakkaansa. Loppujen lopuksi kun kaikki painivat enemmän tai vähemmän samojen asioiden kanssa :) Ihana tuo sun asenne, "vielä" <3 Ihan totta, ennemmin tai myöhemmin myös sun unelma toteutuu!

   Ei, enkä todellakaan aio lopettaa ;)

   Poista

Kiva kun kommentoit ♥