25.2.2018

Ihan paras viikko!

Ihanaa sunnuntaita! Saatiinpa tällekin viikonlopulle vielä huikeaa olympiajännitystä maastohiihdon parissa, kiitos loistavien suomalaishiihtäjien. Kullan- ja hopeanhohtoiset onnittelut suomalaisille superhiihtäjille!


Tämä viikko on ollut tähänastisen kevätlukukauden ehdottomasti paras, ja huvittavaa kyllä, myös kaikista tavallisin ja arkisin tentteineen päivineen. Vain yksi "varmuuden vuoksi -sairaspäivä" jouduttiin kuopuksen kanssa pitämään, mutta muuten on päästy tiukasti kiinni normiarkeen. Enkä lakkaa ihastelemasta sitä, miten huippua ihan tavallinen arki on. Tästä viikosta on tulossa minun viikkoni -postaus, joten pääsette tekin kurkistamaan, mitä kaikkea perusviikkoomme kuuluukaan.

Tällä viikolla meitä on hellitty hurmaavilla aurinkoisilla keleillä. Eilen kävimme koko porukalla metsä- ja nuotioretkellä Puijonsarven mahtavissa maisemissa. Ylämäkeen kiipeäminen aiheutti satunnaisia vastalauseita, jotka lämmin kaakao ja makkaranpaisto saivat unohtumaan. Pakkasta oli aamulla -18, mutta lämpeni päivän mittaan lähelle -10 astetta, joten kaikki pysyivät hyvin lämpiminä koko retken ajan. Sairastelujen vuoksi talviurheilu on jäänyt tänä vuonna vähiin, joten toivotaan nyt vähän leudompia kelejä hiihtoa ja luistelua varten!


Opiskelujen osalta kliininen mikrobiologia on nyt onneksi historiaa. Seuraavaksi itselläni on vuorossa ympäristöterveydenhuollon perusteet, jota olen lueskellut tässä viikonlopun aikana. (Suurella osalla kurssilaisista on ensi viikolla myös ruotsin tentti, johon minun ei onneksi tarvitse osallistua.) Yleinen patologia on myös käynnissä ja kolmasosa harkoista jo käyty. Onneksi tentti on vasta reilun kuukauden päässä. Kunhan nyt pysyisivät sairastelut ja muut ylimääräisyydet aisoissa, ei ole loppukevään suhteen mitään hätää. Tosin itselläni alkanee kohtapuoliin syväreiden aineistonkeruu, mikä tietenkin lisää kevään työmäärääni. Näin etukäteen tavoitteena on pitää suunnilleen yksi "syväripäivä" viikossa, mutta nähtäväksi jää, kuinka tämä onnistuu.
Ihan viimeisenä ilonaiheenani: tulppaanit sekä uusi keittiön järjestys ja hylly  (huonosta kuvakulmasta mutta kuitenkin)! Talvihorroksesta näköjään herätty, kun alkaa koti taas uudistua johonkin suuntaan. Seuraavana jonossa on oman opiskelunurkkaukseni tuunaus parempaan ja käytännöllisempään suuntaan. Pikku rönsyliljan istutin jo uuteen valkoiseen ruukkuun piristämään opiskeluhetkiäni :)


Kivaa viikonlopun jatkoa ja tsemppiä alkavaan viikkoon ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥