4.2.2018

Viikon ilot ja huolet

Kivaa sunnuntaita! Kulunut arkiviikko sisälsi eniten sairastelua tähän mennessä. Sama lapsi oireili kahteen otteeseen päiväkodissa, mutta kotona olikin täysin terve. Joka tapauksessa neljä opiskelupäivää viidestä kului varmuuden vuoksi hänen kanssaan kotona. Sinä viidentenä, jolloin lapsi pääsi hoitoon - ja pysyi siellä jopa koko päivän -, olin itse niin kipeä etten kyennyt oikein mihinkään. Todella kivaa siis.

Nyt viikonloppuna olisi pitänyt ottaa kiinni mikrobilsan asioita, joita en ole ehtinyt käsittelemään sairastelujen vuoksi. No, täällä sitä on oltu sängyn pohjalla ja toivottu, että olo paranisi edes vähän. Toisaalta ajoitus sairastumiselleni oli parempi kuin hyvä, koska tällä viikolla loppuivat mikrobilsan harkat, eikä siis ole pelkoa, että joutuisin korvaamaan jotain sairastumiseni vuoksi. Olo on tänään kuitenkin paljon eilistä parempi, joten toivottavasti selviän näin vähällä!
Viikon ilonaiheitani ovat

+ aurinko! Niin ihania päiviä ollut pitkin viikkoa :) Eilenkin oikein harmitti, kun en päässyt ulos kuvailemaan ja nauttimaan auringosta. Tälläkin hetkellä on tosi upea aurinkoinen ilma, tykkään!
+ mikrobilsan harkat - harmi, kun ne loppuivat jo. Vaikka luulin, etten tykkää labrahommista, nämä työt osoittautuivat oikein kivoiksi!
+ lukeminen. Kun kapasiteetti ei riitä oppikirjojen lukemiseen, sairaana on kivaa lukea romaaneja ja muuta kevyttä.
+ 2-vuotiaan (ja tietenkin isompienkin) superihanat kommentit. Nykyään kuopus tervehtii aina niin reippaasti joko "Terve!" tai "Heipähei!" :D
+ harrastukset. No joo, liikunta on taas saanut väistyä sairastelun tieltä, mutta saksan kurssilla pitkästä aikaa oli niiiin mukavaa!
Viikon huolia ja murheita taas
- opiskelu. Vähälle jäi tälläkin viikolla, mikä kyllä harmittaa tosissaan. Ensi viikonlopun olemme reissussa, joten silloinkaan ei opiskella. Toivottavasti paranen sen verran, että saisin viikolla opiskeltua kunnolla.
- terveys tai siis sairaus. Viime keväänä lapset sairastivat viikkotolkulla putkeen, joten toivon, ettei sama toistu tänä vuonna, vaikka nyt vähän pahalta näyttääkin. Enkä näköjään itsekään ole immuuni flunssalle tai muullekaan, vaikka sairastankin kohtuullisen harvoin.
Plussan puolella ollaan kuitenkin lukemin 5-2, joten hyvä viikko oli tämäkin! Eikä tässä ole vielä hätää, eka tentti on vasta reilun parin viikon päästä. Tosin meitä jo varoiteltiin, että se on vaikea, joten kunhan pääsen taas terveeksi, alkaa kunnon urakka. Tänään vielä otetaan rennosti, mutta toivottavasti huomenna on jo valoa näkyvissä!


Leppoisaa viikonlopun jatkoa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥