7.7.2018

Kesäkuu 2018

Heinäkuuta on eletty jo viikon verran, vaan kesäkuun parhaat ja pahimmat on vielä listaamatta! Hiljaista on pitänyt blogin puolella nyt kesäkuussa, kun alkukuu meni toipuessa leikkauksesta ja sitten sekä mies että minä aloitimme kesän urakkamme.
Kesäkuussa

parasta oli, kun minustakin tuli VIHDOIN täti ♥ Kunhan sopiva rako tulee, lähdetään koko porukalla ihastelemaan uutta suloista tulokasta!

inspiroivinta oli vilkaista lukarista tulevan syksyn opiskeluohjelmaa. Voi kun sitten syksyllä  opiskelujen alle hautautuneena muistaisi, miten paljon klinikkaa onkaan odottanut. (Rehellisesti sanottuna odotan syksyä tällä hetkellä kauhunsekaisin tuntein.)

ikävintä on ollut jatkuva pyykkääminen, pakkaaminen ja tavaroiden purkaminen, koskapa olemme kiitettävästi reissanneet kesäkuun aikana. Reissut ovat tietenkin kivoja, mutta kaikki se etu- ja jälkikäteistyö - argh!
kipeintä oli toipuminen nielurisaleikkauksesta. Never again, mutta onneksi ei ole tarvettakaan!

hauskinta oli käydä tutustumassa entiseen elämäämme pk-seudulla, treffata ex-työkaveria ja käydä katsomassa, mitä ex-kodillemme kuuluu :D

ilahduttavinta oli saada paras arvosana koko opiskeluhistoriani laajimmasta kurssista (farmakologia). Täytyy olla tyytyväinen omiin suorituksiini näinä kahtena vuotena :) Tietenkin parasta oli, että tämän kurssin läpäisy avasi minulle oven klinikkaan.

raskainta oli, kun juhannuksen jälkeen tuli totaalinen stoppi kesäurakkani eli syväritutkimukseni kanssa. Ikinä ei ole mikään opiskeluun liittyvä ottanut niin paljon päähän kuin tuo projektini juhannuksen jälkeisenä viikkona. Onneksi kaikki fiilikset ovat lopulta ohimeneviä, ja tuostakin suosta on noustu!
piristävintä oli tavata juhannuksena pitkästä aikaa ystäviä ja suloista kummilastamme ♥

kauneinta olivat - totta kai - valoisat ja kauniit kesäyöt, kun aurinko ei kauaa viivy horisontin alapuolella. 

haikeinta oli käydä todennäköisesti viimeistä kertaa lapsuudenkodissani. Kotiseuduilla tulee muutenkin käytyä harvoin, ja jatkossa luultavasti vieläkin harvemmin :(Vanha kunnon Oulu ja vanha kunnon Lyseo.


Sellainen oli kesäkuu. Päivät ja viikot vierivät kiihtyvällä tahdilla, vaikka kuinka yrittää roikkua mukana. Kuukauden kuluttua syksyn opinnot on jo aloitettu... Mutta siihen asti ja vielä sen jälkeenkin vietetään ihanaa kesää! Leppoisaa lauantai-iltaa ja viikonloppua! ♥♥♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥