31.7.2018

Heinäkuu 2018

Helteinen heinäkuu tulee kohta päätökseen. Vajaan viikon päästä opinnot alkavat taas, joten tänä vuonna heinäkuu oli viimeinen kesälomakuukauteni, harmittavaa kyllä. Miehellä on "lomaa" eli töitä vielä pitkästi ensi kuun puolelle, joten - kuten täällä jo mainitsin - yhteinen loma jää tänä vuonna olemattomaksi.
Tässä kuussa

parasta on tietenkin lomailu ♥ Ei aamuaikatauluja eikä juuri pakollisia menoja vaan rentoa oleilua ja lasten kanssa puuhailua.

inspiroivinta oli saada kesän syvärihomma pakettiin. Aika siistiä (aina jälkikäteen!), kun tajuaa, että se järjetön työmäärä on jo kokonaisuudessaan takana!

ikävintä on luonnollisesti se, ettei meillä ole yhtään pidempää lomaa koko porukalla. Ja tässä vaiheessa tietenkin se, että arki häämöttää taas ihan nurkan takana.
rasittavinta tässä kuussa: jatkuva kuumuus! Helteet ovat joo ihan kivoja pieninä annoksina, mutta kun asunnon sisälämpötila on 24/7 lähempänä 30 astetta, ei paljoa naurata. 

hauskinta oli sisko(je)n kanssa. Perhe on paras ja pahin ♥

ilahduttavinta oli nähdä suloinen siskonlapsi ekaa kertaa livenä! Hän oli niiin pieni ja suloinen, että olisin voinut ottaa vaikka omakseni. Tää mun krooninen vauvakuume...

raskainta oli viikkotolkulla jatkunut minun ja lasten arkirumba, kun miehen töiden vuoksi hoidin kaikki hoitokuskaukset yksin. Tältä osin syksy saisi tulla!
piristävintä - en tiedä, varmaan kylmä suihku! Helle tuntuu pehmittäneen pääni totaalisesti, joten eipä liene ihme, että blogikin on ollut aivan unohduksissa. 

kauneinta ovat tietysti olleet kesäillat. Kuvailu on jäänyt melkein kokonaan, kiitos helteiden, mutta kyllä minä taas piristyn, kun syksyn viileät ilmat saapuvat ♥

haikeinta on se, että ensi kuussa meillä asuu iso pieni eskarilainen. Vaikkei eskariin meno käytännössä paljoa muutakaan, on se silti portti koulumaailmaan ja tietynlaisen vapauden loppu. Jatkossa lomat määräytyvät pitkälti pikku koululaisen lomien mukaan.
Iloista kesän jatkoa! Lupaan taas virkistyä bloginkin suhteen, kunhan saadaan klinikka potkaistua käyntiin kunnolla. Tai no, vannomatta paras. Joka tapauksessa tsemppiä elokuuhun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥