9.3.2018

Alku ja innostus

Ihanaa perjantaita! Tällä viikolla pääsimme vihdoin myös farmakologian ja toksikologian kimppuun. Uuden kurssin aloittaminen on ihan parasta; kaikki on vielä mahdollista ja sitä rataa. Harmi kyllä usein kurssin edetessä motivaatio karisee eivätkä opiskeltavat asiat tunnu enää yhtä hohdokkailta kuin alussa. Todella tiivis ja työläskin kurssi on edessä, mutta silti olen siitä jostain syystä innoissani. Tosin olin jo sh-opinnoissa se, joka mielellään opiskeli farmakologiaa, vaikka kurssikaverit manasivat koko kurssin olemassaolon. Pitääpä kaivaa muinaiset muistiinpanoni esiin ja katsoa, olisiko niistä edes pikkuisen hyötyä.
Yleinen patologia on vielä omalla kohdallani pahasti vaiheessa, vaikka luennot ovat jo takana ja enää pari harkkaa edessä. Valitettavasti YLPA:n kohdalla tuli alkuvuoden sairastelujen vuoksi tehtyä jonkinlainen luennoillakäymättömyysennätys, joten kahlattavaa riittää. Tenttiin on onnekseni vielä parisen viikkoa aikaa, mutta ne pitääkin sitten käyttää hyödyksi. Pientä itsetuntoboostia sain kliinisen mikrobilsan tentistä, joka meni yli odotusten. Ihanaa, kun edes välillä tuntee hallitsevansa aikataulut ja tekemisensä!
Opiskelu tuntuu tällä hetkellä superkivalta - en oikeasti edes muista, milloin olisin ollut opiskelusta näin innoissani! Loppukevät näyttää kohtuulliselta, vaikka farmakologia teettänee työtä vielä tuskaisen paljon. Tarkoitukseni on kuitenkin päästä pikku hiljaa (jep, syyskuusta asti ollut tarkoitus...) myös syväreiden pariin, joten myöhemmin nähdään, tuleeko vastaan aikataulupulaa vai handlaanko kyseisen yhdistelmän ihan hyvin. Onnekseni syväreilläni ei ole minkäänlaista kiirettä, mikä sopii tähän elämäntilanteeseen paremmin kuin loistavasti. Kuten alkukeväästä sain huomata, tämä korttitalo, jota arjeksemmekin kutsutaan, huojuu jo aika pienestäkin vastaiskusta.
Viikonloppuna saamme vihdoin juhlistaa ihanaa reipasta 6-vuotiasta, joten valmistelut käyvät taas kuumina. Ja taas olen ihan pulassa noiden jälkikasvun toiveiden kanssa... Rentouttavaa viikonloppua sinullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥