11.4.2018

Keveää kevättä

Pääsiäisen jälkeisen lumimyräkän jälkeen kevät on vihdoin saapunut Kuopioonkin, ihanaa! Tiet ovat jo sulat, vaikka hiekoitussora vielä häiritseekin pyöräilyä. Kevät on jotenkin suloisen toiveikasta aikaa ♥ Postauksen kuvat ovat pääsiäiseltä, jolloin vietimme miehen kanssa lomaa Tampereella.
Toivoa tähän kevääseen on tietenkin lisännyt myös se, että vihdoin ja viimein (fanfaareja!!!) olen päässyt oikeasti syväreideni kimppuun. Matkalla on ollut mutkaa jos jonkinlaista, eikä mikään ole sujunut kerrasta kuten oli tarkoitus, joten oli todella helpottavaa viimein päästä yli kaikista teknisistä ja muista ongelmista. Nyt on enää itsestä kiinni, mitä saan aikaan ja missä ajassa.
Opintojen puolesta eletään melko keveää vaihetta - ainakin just nyt -, kun meneillään on oikeastaan vain farmakologian kurssi. Totuushan toki on se, että ko. kurssissa on aivan järjettömästi asiaa (opintopisteitä jaossa 11,5 op), joten ei parane jäädä aikatauluista jälkeen. Helpotusta opiskeluun tuo  kuitenkin aiempi tutkintoni ja työkokemukseni. Ilokseni olen nimittäin huomannut, että moni kurssin aikana vastaantullut lääkeaine on tuttu sairaanhoitajan työstä. Tosin lääkkeitä jakaessa pitää muistaa kauppanimet ja rinnakkaisvalmisteet, mutta yhtä kaikki on helpompaa opiskella aiemman pohjan päälle.
Kesän suunnitelmista kirjoittelen myöhemmin, kunhan meidän porukan kuviot selkenevät. Joka tapauksessa tämäkin lukukausi ja -vuosi alkaa vähitellen kaartua loppua kohti. Tällä viikolla meillä oli klinikkainfo, jonka seurauksena rehelliset ajatukseni olivat: miten ihmeessä aion selvitä siitä? Ensi syksystä alkaen on nimittäin hyvin paljon tiukemmat aikataulut eikä joustonvaraa ole lähellekään yhtä paljon kuin preklinikan aikana. Klinikkaan siirtymisen herättämistä ajatuksista kirjoittelen myös myöhemmin, on se sen verran iso juttu :)

Huhtikuu on aloitettu hyvillä mielin, joten toivotaan, että sama fiilis jatkuu. Kivaa viikon jatkoa sinnekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥