15.4.2018

Sunnuntaifiilikset ja arvontamuistutus

Aurinkoista sunnuntaita! Pitkän pääsiäisloman jälkeen arkeen on palattu taas - kesälomaa odotellessa... Totta puhuen kulunut viikko on ollut ainakin tämän lukuvuoden paras, enkä muista, että olisin koskaan ollut näin innoissani opiskelusta. Luennot, harkat, itseopiskelu ja viimeisimpänä tulokkaana syväreideni edistäminen "tutkijankopissani" muodostavat loppukevääksi oikein kivan kombon, josta olen (syystäkin?) iloinen.
Farmakologian kurssi on - kuten on tullut moneen kertaan esille - todella laaja ja sisältää paljon opiskeltavaa. Nyt rinnalla kulkee syväriprojektini, joka on vihdoin lähes pelkästään itsestäni kiinni. On tosi mukavaa, kun voi vaihdella noiden kahden välillä. Ei pääse kyllästymään! Kuten edellisessä postauksessa kirjoitin, kevät tuntuu mukavan kevyeltä. Pitää nauttia nyt tästä, kun kerrankin kaikki tuntuu olevan edes joten kuten hallinnassa :)
Lähes koko viikon on saatu nauttia auringosta, ja lumet ovat sulaneet silmissä. Kesää kohti mennään! Lapset tietysti rakastavat vesilammikoihin loikkimista ja muita kura-/vesileikkejä ja sekös vanhempia ilahduttaa... Kuraeteinen tai kodinhoitohuone olisi näin keväisin tarpeen - lisätään "unelmakoti"-listalle ;)
Ja loppuun muistutus arvonnasta: käykääpä osallistumassa Alvar Carton karttajulistearvontaan, tänään on viimeinen osallistumispäivä! Arvonnan voittaja selviää huomenna, joten pysy kuulolla :)


Leppoisaa sunnuntain jatkoa ja tsempit alkavaan viikkoon! 
 

3 kommenttia:

Kiva kun kommentoit ♥