2.4.2018

Maaliskuu 2018

Huhtikuu on täällä jo! Viime viikko kului ensin tenttiin lukiessa ja sitten pääsiäislomalla Etelä-Suomessa. Maaliskuu siis hurahti ohi taas ihan tajuttoman nopeasti. Kuopion maaliskuu sisälsi lunta (jotain 80cm edelleen), pakkasta ja kirkkaita päiviä. Valoisat aamut, lämmittävä aurinko ja lintujen sirkutus ovat ilahduttaneet arjen puurtamisen keskellä. Pimein aika on taas takana, vaikka kevät antaa odottaa itseään.
Maaliskuu oli blogin puolella hiukkasen hiljaisempi kuin viime vuonna (10 postausta vs. 25!). Tästä voinee vetää ainakin sen johtopäätöksen, että opiskelu ja muu elämä oli helpommin järkättävissä, kun mies oli koti-isänä! 


Maaliskuussa

parasta oli LOMA, tietenkin! Ja toki myös se, että pääsin - vihdoin! - oikeasti töihin syväreideni kanssa, vaikka isoin homma on vielä täysin aloittamatta. Mutta kuitenkin, (melkein) vauhdissa ollaan!

inspiroivinta oli Vuokatin-lomalla löytää laskettelun ilo uudelleen. Pelkäsin etukäteen, että vanhat "vammat" muistuttavat itsestään tuollaisessa lajissa, mutta se osoittautui turhaksi peloksi. Aika huikeaa löytää uudestaan jotain sellaista, jonka on luullut kadottaneensa kokonaan.

ikävintä oli kellonsiirto ja sen aiheuttamat ongelmat. Tätä nykyä lapset menevät yrityksistä huolimatta nukkumaan tuntia liian myöhään, koska heidänpä rytmi ei ihan yhdessä yössä tai viikossa näköjään muutukaan. MIKSI niitä kelloja pitää venkslata?!

ärsyttävintä oli se, kun i-k-i-n-ä asiat eivät mene helpoimman kautta. Syväreideni kanssa on ollut ongelmaa jos jonkinlaista, ja juuri kun olin pääsemässä oikeasti töihin, tuli tunnusten kanssa ongelmia. Niin raivostuttavaa!

hauskinta on ollut seurata pikku kuopuksen sanavaraston vähittäistä kehittymistä. Välillä tulee jo sellaista juttua, että saa nauraa vedet silmissä. Kaksivuotiaan itsevarmuus on aivan omaa luokkaansa!
ilahduttavinta on ollut saada treeneissä tuloksia, kun aloitti aikanaan ihan minipainoilla ja nyt saa välillä lisätä niitä (omalla mittapuullani) ihan kunnolla! Ihanaa on myös se, kun tulee kevät ja kohta pääsee taas pyörän nastarenkaista eroon :)

raskainta oli juuri ennen pääsiäislomaa, kun piti lukea tenttiin, vaikka tuntui, ettei enää jaksa yhtään mitään. Onneksi tentti tuntui menevän ihan ok, vaikka mikään loistofiilis siitä ei jäänyt.

piristävintä oli parin yön minilomalla miehen kanssa. Hyvä aina välillä tarkastaa, kuka tuossa vieressä oikein kulkeekaan ;)

kauneinta oli edellisen kohdan lomalla katsoa auringonlaskua Näsinneulan yli 120-metrisestä tornista. Wau!

haikeinta oli todeta, että esikoisen lastenneuvolat ovat takana, ja seuraavaksi tyyppi menee kouluterveydenhuollon piiriin! 6-vuotisjuhlia pitäessä piti tietenkin haikeana muistella, miten pikkuisesta esikoisvauvasta on vuosien myötä tullut jo noin iso ja fiksu :') Nämä siirtymävaiheet vissiin ovat tälle mutsille vähän kovia paikkoja :D
Maaliskuu on kaikista kuukausista vähiten suosikkini, joten ilomielin suuntaan kohti kevättä ja huhtikuuta. Toivottavasti ehdin aktivoitua täällä bloginkin puolella, kun luonnoksia on taas kertynyt vino pino, mutta ajanpuutteen takia ovat jääneet viimeistelemättä ja julkaisematta. Pysykäähän kuulolla, sillä tulossa on ainakin opiskelukuulumisia ja ehkäpä vähän pääsykoeaihettakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥