24.2.2017

Häämatkalle

Viikonloppuna pääsemme pitkästä aikaa häihin! Edellisistä hääjuhlista onkin kulunut jo tovi :)  Pääsemme/joudumme siinä sivussa myös matkustamaan, koska häät ovat yli 250 km:n päässä. Mukaan juhliin lähtee naimisiin menevän ystäväni kummilapsi, muut jäävät kotiin hyvään hoitoon. Onpa hauskaa päästä vaihteeksi "vain" yhden lapsen kanssa liikkeelle :)
Lahjaksi valikoitui hääparin toiveiden mukaisesti Kastehelmeä. Kortin tein itse kaapista löytyneistä materiaaleista. Minusta on ihanaa käyttää ilta tai kaksi sen miettimiseen, miten saan täydellisen kortin aikaiseksi. Tällä kertaa laitoin korttiin vaaleanpunaista koristepaperia, kimaltelevaa valkoista silkkipaperia ja kaistaleen hentoa pitsiä alareunaan. Sydämet taivuttelin ohuesta rautalangasta. Kortista tuli vähän vauvanvaaleanpunainen, mutta kai nyt hääkortti saa olla kunnolla romanttinen?


Jotta "häämatka" ei pitkittyisi liiaksi, lähdemme reissuun vasta huomisaamuna ja palaamme sunnuntaina. Yöksi menemme sisarukseni luokse, ettei tarvitse iltamyöhällä ajella kotiin asti. Joka tapauksessa on tapahtumarikas viikonloppu edessä. Ei paljoa ehdi stressata tulevia tenttejä :D

Tänä iltana käväisemme vielä tuttavaperheellä kylässä, mutta muuten viikonloppu kuluu reissun päällä! Oikein hyvää viikonloppua myös teille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥