18.1.2017

Kaupunkilomaa: Outletcity Metzingen

Minulla on rästissä niin paljon postauksia eri aihealueista, että saatte nyt nauttia tällaisesta päivittäisestä tykityksestä! Luvattoman kauan aikaa sitten lupasin Kaupunkilomamme-postauksessa tarkempaa tietoa muista tutustumiskohteistamme. Tällä kertaa esittelyssä Stuttgartin lähistöllä sijaitseva pieni Metzingen, josta löytyi Outlet-liikkeitä joka lähtöön - todellinen shoppailijan unelma siis!outlet, saksa, stuttgart, merkkiliike, gucci


Stuttgartista pääsee Metzingeniin hyppäämällä DB:n junaan, jonka määränpäänä on Tübingen. Olen käynyt Tübingenissä silloin kauan sitten, ja jos aikaa olisi ollut enemmän, olisin ehdottomasti halunnut vierailla siellä taas. No juu, ehkä käyn siellä sitten joskus, jos ollaan keväällä/kesällä liikenteessä, talviaika kun ei suoranaisesti näytä niitä parhaita puolia... Matka Stuttgartista Metzingeniin kesti n. 40 minuuttia ja edestakaisen matkan hinta aikuiselta oli 22 e. Ilmaistahan matkustaminen ei ole, mutta hintansa väärti kuitenkin, kun Outlet-hinnat olivat selkeästi alkuperäisiä halvempia. Satuimmepa sopivasti vielä joulualeaikaan, joten punaisia SALE-kylttejä ja -hintoja näkyi joka puolella. Tietenkin parhaat oli jo viety päältä, mutta valikoimaa oli silti omaan makuuni ihan tarpeeksi.


saksa, juna, DB, stuttgart, tübingen, matkustaminen, Etelä-Saksa

outlet city, Metzingen, opas, matkaliput, junaliput


Outletcity Metzingenistä löytyy liikkeitä Vero Modasta ja Jack&Jonesista Espritin ja Tommy Hilfigerin kautta Burberryyn, Pradaan ja Calvin Kleiniin. Tällä kertaa jätimme ensin mainitut käymättä ja keskityimme bongailemaan hyviä tarjouksia muilta merkeiltä. En itse ole koskaan ollut minkään tietyn merkin perään. Ainoa "tietoni" on tähän mennessä ollut, että merkkivaatteet ovat kalliita eikä hinta välttämättä ole laadun tae. Olikin hauskaa löytää omaan budjettiini sopivia vaatekappaleita esimerkiksi Espritiltä ja Guessilta. Osan liikkeistä tuotteet olivat odotustemme mukaisesti täysin budjettimme ulottumattomissa. Ennen ostopäätöstä tutkin tarkkaan paitsi vaatteiden ulkonäön, myös niiden materiaalin ja pesuohjeen, jotta ne säilyisivät mahdollisimman pitkään hyvinä. Joskus on tullut ostettua huonolaatuisia vaatteita, jotka menettävät muotonsa jo ensimmäisessä pesussa, joten tällä kertaa pyrin löytämään laadukkaita ja kestäviä vaatteita.

Eniten ostoksia lähti mukaan Espritiltä, jossa oli kunnon alennusmyynnit käynnissä. Tuli tervetullut olo, kun isolla seinällä luki vieraskielisten toivotusten keskellä "tervetuloa" ja vastapäisellä seinällä "näkemiin" :) Muita liikkeitä, joissa piipahdimme ja ostimmekin jotain, olivat mm. Marc O'Polo, Calvin Klein, Levi's ja Guess. Osassa liikkeistä käväisimme, mutta osa jäi kokonaan käymättä. Jos aikaa (ja rahaa) olisi ollut enemmän, olisi ollut kiva vilkaista tarkemmin esim. Adidaksen tarjontaa.

Outletcity-käynnin johdosta minulla on vieläkin vaatekaapissa hyvin monta vaatekappaletta, joita en ole vielä ottanut käyttöön. Ostin pelkästään perusvaatetta eli parit housut, suunnilleen viisi paitaa, sukkia ja sellaista. Mieskin sai päivitettyä vaatevarastoaan. Tavoite tuli siis täytettyä, ainakin jos miehen puheita on uskominen: "Näillä me sitten pärjätään sun valmistumiseen asti!"

Jep, eipä tuollaisiin reissuihin ole kovin usein varaa, mutta sen kerran kun käy, pitää ottaa hyöty irti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥