1.1.2017

Uudenvuoden (blogi)lupaukset

Hyvää uutta vuotta 2017! Toivottavasti uudenvuoden juhlintanne sujuivat odotusten mukaisesti :)

Uudenvuoden lupauksia on aina kiva tehdä, vaikken tähän mennessä ole koskaan pystynyt pitämään lupauksiani koko vuotta... Tämän vuoden 2017 kunniaksi teen ensimmäistä kertaa blogiani koskevia lupauksia, jotka toivon (ja mahdollisuuksien) mukaan pystyn myös pitämään!

Tärkeimpänä lupaan edelleen vastata ajatuksella ja ajan kanssa jokaiseen kommenttiin ja sähköpostiviestiin, jotka blogiini tai blogini sähköpostilaatikkooni ilmaantuvat. Kiitos kaikille kommentteja tai sähköpostia lähettäneille, inspiroitte minua tässä blogihommassa :) Kommentit ja sähköpostit ilahduttavat joka kerta, ja toivonkin, ettette arkaile kommentoida, jos jotain sanottavaa löytyy. Varsinkin postaustoiveita on kiva saada, koska itse en todellakaan tule ajatelleeksi kaikkia asioita, joista lukijat ehkä haluaisivat tietää.




Toisekseen lupaan yrittää pitää postaustahdin suunnilleen samana kuin ennenkin eli kirjoitella parin-kolmen päivän välein. Tähän asti en ole vääntänyt pakolla blogitekstejä enkä aio niin tehdä jatkossakaan, joten jos todellinen inspispula iskee, pidän ennemmin taukoa kuin keksin väkisin jotain sanottavaa. Tähän mennessä jotain kirjoitettavaa on aina ilmaantunut, ja ongelmana on ennemmin ollut se, etten ole ehtinyt kirjoittaa kaikesta mistä olisin halunnut.

Lupaan kirjoittaa monipuolisesti kaikesta mahdollisesta nykyiseen elämääni liittyvästä. Tiedän, että suuri osa lukee blogiani vain ja ainoastaan lääkisjuttujen takia, ja se on enemmän kuin ok :) Kirjoitan jatkossakin lääkisopinnoista, ajatuksista, joita ne herättävät, sairaanhoitajuudesta, (tulevasta) lääkäriydestä ja kaikesta, mikä liittyy edes jollain lailla ammatinvalintaan. Niiden lisäksi aion kirjoitella myös opinnoista yleensä, työstä, perhe-elämästä, elämänmuutoksesta, hyvinvoinnista, sisustuksesta ja kaikesta muusta, mitä mieleen juolahtaa. 

Lääkiksen hakuprosessi on omalta osaltani onneksi jo taakse jäänyttä elämää, joten en aio käsitellä sitä blogissani enää sen kummemmin. Tsemppaan kuitenkin mielelläni muita hakijoita, joten kysymykset  tai muut lääkishakua koskevat kommentit ovat aina tervetulleita! Blogistani löytyy myös oma Hakuprosessini-sivunsa, josta löytyvät kaikki lääkishakuani koskevat postaukset.




Lupaan jatkossakin pyrkiä siihen, että blogini on kauniisti kuvitettu. Rakastan valokuvaamista ja toivoisinkin, että minulla olisi sille enemmän aikaa (tässä elämäntilanteessa turha toivo!). Joka tapauksessa haluan kuvillani tehdä näkyväksi kauniita yksityiskohtia ja mahdollisuuksien mukaan tuoda ilmi tekstin tunnelmaa. Itselleni visuaalisena ihmisenä kuvat ovat todella tärkeitä, joten toivon, että blogini kuvat ilahduttavat ja miellyttävät teitäkin! Jatkuvana kehityksen kohteena on myös blogin ulkoasu, jota muokkailen (vähäisen) ajan puitteissa.

Viimeisenä lupaan pitää blogin edelleen hyvän mielen paikkana, jossa tekstien sisältö on useammin positiivinen kuin negatiivinen. Vaikka tällä hetkellä elämäni on tosi kivaa ja olen onnellinen, pyrin kuitenkin antamaan realistisen kuvan arjestani. Siksi välillä ilmestyy myös negatiivissävytteisiä postauksia, esimerkkeinä Keskeneräisyysturhautuminen ja Totaaliväsymys. Tavoitteenani on kuitenkin välttää negatiivisuudessa vellomista ja keskittyä parhaani mukaan positiivisiin ja kivoihin juttuihin!


Miltäs kuulostaa? Olisitteko kaivanneet joitain muita lupauksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥