31.1.2017

Kuukausikatsaus: tammikuu

Äkkiäpä tammikuu livahti ohi, vuosi vuodelta aina vaan nopeammin.
Vuoden 2017 ensimmäisen kuukauden aikana

Ei huono alku vuodelle ollenkaan! Blogin postaustahti on nyt parisen viikkoa ollut sellainen, että arkipäivinä postauksia on ilmaantunut (lähes) päivittäin ja viikonloput ovat olleet hiljaisia. Olen tarkoituksella vähentänyt netissä roikkumista viikonloppuisin ja saanut sitä kautta paljon lisää virtaa niin perheen kanssa olemiseen kuin muuhunkin elämään. Tasapainon etsintä ajankäytön suhteen jatkuu myös ensi kuussa!

Muistattehan, että blogia voi seurata myös Facebookissa! Sinne ilmaantuu aina toisinaan jotain, pieniä hetkiä, kuvia, kommentteja. Jos blogin puolella on hiljaista, kannattaa kurkata Facebook :)

Miten sinun tammikuusi sujui? Oliko vuoden alku odotustesi mukainen vai jotain ihan muuta?

2 kommenttia:

 1. On niin kiva kun jaksat viikolla päivittää niin usein! Omaan rutiiniini kuuluu arkipäivisin aamukahvin juonti ja blogien selailu ennen töiden aloitusta. Viikonloppuna en sitten paljon netissä roikukkaan :) Itsellä luvut ovat käynnistyneet toden teolla, hieman on ollut vaikeuksia vielä kieltäytyä kaikista menoista ja lukurytmi hakee vielä muotoaan. Kiva on ollut huomata että asettamani tavoite noin 25h/viikko on ollut ihan realistinen, joinakin viikkoina onnistuu, joinakin ei. Nyt olen jäänyt aina toimistolle lukemaan työpäivän päätteeksi jonka olen todennut tosi toimivaksi! Aluksi luulin että en jaksaisi istua työpöydän ääressä 12 tuntia mutta luulo osoittautui onneksi vääräksi. Nyt oikein odotan että toimisto hiljenee ja saan kaivaa laskut esiin :D Sitten on myös kiva että koti on rauhoitettu (ainakin arkisin) lukemiselta. Viikonloppuna sitten luen kotosalla, jota tosin välillä häiritsee seuran kipeä avopuoliso :D Onneksi tuo on nyt löytänyt itselleen taas romuprojekteja niin saa luvan kanssa kadota niitä näpräilemään. Kivaa viikkoa ja tsemiä opintoihin ja arkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin vastata tähän jo monta kertaa, mutta kommenttini hävisi aina :/ Jospa nyt onnistuisi...

   Kiitos kommentistasi :) Tuo on just paras aamurutiini, suunnilleen samalla kaavalla menen itsekin! Kuulostaa tosiaan siltä, että luvut ovat todella käynnissä. Huippu juttu, että olet löytänyt oman tyylisi ja tapasi opiskella :) Ihmeesti se lukeminen onnistuu myös muun elämän ohessa, vaikka se tietysti uhrauksia vaatiikin.

   Voi, nyt tunnen vähän sympatiaa avopuolisoasi kohtaan :D Onhan tuo hakuprosessi vähän erilaista aikaa hänellekin, mutta onneksi hällä on omat projektinsa :) Joka tapauksessa tsempit teille molemmille!

   Kiitos tsemistä, sitä tosiaan tarvitaan... Kivaa viikkoa sinullekin ja voimia jatkoon :)

   Poista

Kiva kun kommentoit ♥