16.6.2017

Kauniit huolettomat kesäpäivät

Ihanaa perjantaita! Jokainen varmaan muistaa lapsuudesta sen, kun kesä tuntui loputtoman pitkältä ja aikaa tuntui olevan liikaakin... Näin aikuisena se fiilis on aika kaukana. Välillä kuitenkin saa siitä tunteesta pienen muistutuksen, kun on vapaalla, ulkona on ihana ilma eikä ole kiire mihinkään. Kun on aikaa huomata kukkaan puhjenneet puut ja kasvit ja ihmetellä lasten kanssa perhosia ja kimalaisia. On aikaa leikille, juoksulle, naurulle ja laululle - aikaa olla ja nauttia elämästä.


kesä, kuopio, onnellisuus, huolettomuus, hetkessä eläminen

kuopio, kesä,


Kunhan saan tämän viikon työt pakettiin, starttaamme auton ja suuntaamme ekaa kertaa tänä kesänä mökille - ei toki omallemme, vaan appivanhempieni. Onnea ovat pitkät vapaat, kun on vihdoinkin mahdollisuus viettää rennosti aikaa eikä koko vapaa viikonloppu kulu tien päällä. Piti ottaa mökkeilyyn vähän varaslähtö, kun juhannuksena emme sinne tänä(kään) vuonna pääse. Harmi sinänsä, mutta minkäpä noille töille mahtaa. Jospas sitä kuitenkin juhannuksena virittelisi jotain mukavaa tekemistä perheen kesken!


kesä, vapaa-aika, aurinko,

istutukset, tulppaanit, kesä, aurinko, lämpö

kesä, koivut, aurinko, vapaa-aika


Vaikka työssäkäynnissä oma vaivansa onkin, löytyy vuorotyöstä myös paljon hyviä puolia. Niistä kirjoittelen lisää sitten myöhemmin. Joka tapauksessa vaikka vapaa-aikaa on nyt vähän, se on ihan oikeaa vapaa-aikaa: ei velvollisuuksia, ei tenttiin lukuja eikä opiskelun rästihommien puurtamista. Todella tervetullutta vaihtelua opiskeluarkeen! 

Näiden kesäkuvien myötä toivotan jokaiselle rentouttavaa kesäistä viikonloppua! Nauttikaahan olostanne ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥