9.6.2017

Lomahaaveita

Minä haaveilen lomasta, kukapa ei? Vaikka opinnoista olenkin kesälomalla, työt ovat näppärästi täyttäneet opiskelun jättämän aukon. Lopputuloksena vapaa-aikaa on entistä vähemmän. Onneksi on kesä ja valoisaa! Energiaa on paljon enemmän kuin talven pimeimpinä hetkinä, joten en valita. Sitä paitsi on ihan kivaa olla töissä.
Joka tapauksessa tänä kesänä haluaisin ainakin

nauttia perheen kanssa lämpimistä kesäpäivistä, joita on viimein saapunut myös Kuopioon
viettää rauhassa aikaa mökillä
käydä asuntomessuilla Mikkelissä (kerrankin asuntomessuille on kohtuullinen matka!)
syödä paljon jätskiä, mansikoita ja muita kesäherkkuja
vierailla ystäväperheissä puolin ja toisin
viedä lapset uimaan
tehdä pyöräretkiä - yhden lyhyen jo teimmekin isompien kanssa
viettää aikaa kummilasteni kanssa
tutustua kesäiseen Kuopioon paremmin
miettiä kotiin uusia sisustusratkaisuja 
saada satoa parvekepuutarhastamme
nauttia siitä, ettei tänä kesänä tarvitse muuttaa yhtään mihinkään!


Kesä on hiekkaa eteisessä, likaisia jalkapohjia, grilliherkkuja, auringon lämpöä ja riemua siitä, kun ulos ei tarvitse enää laittaa viittä kerrosta vaatteita. Näillä kriteereillä kesä on NYT.
Juhannuksen vietän töissä, kuten monena kesänä aiemminkin. Osasin varautua siihen, joten ei harmita. Onneksi minulla on kuitenkin vapaata sen verran, että saamme pari lyhyttä reissua ujutettua vapaideni ajaksi. On kieltämättä kivaa, kun arkivapaanikin voi hyödyntää perheen yhteiseen tekemiseen. Jos mieskin olisi kesän töissä, tilanne olisi ihan toinen. Ollaan siis iloisia tästä!

Kesälomaa minulla on lähes kolme viikkoa elokuussa ennen toisen lukuvuoden alkua. Vielä on mietinnässä, mitä teemme silloin. Ideoita on heitelty, mutta tarkempia suunnitelmia ei ole tehty. Ehtisi siinä hyvin ainakin yhden reissun heittää, tietäisi vaan, mihin! Toisaalta haaveilen siitä, että ihan-vaan-olisin koko loman, vaikka tiedänkin, ettei se ole sitä, mitä lomalta oikeasti haluan. Minun makuuni täydellinen loma taitaa sisältää olemista ja tekemistä sopivassa suhteessa. Lomaa odotellessa on tyydyttävä näihin viikonloppu- ja muihin vapaisiin, joista niistäkin toki otetaan ilo irti.


Rentouttavaa viikonloppua! Toivotaan jatkossakin kauniita kesäsäitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥