23.8.2017

Lomaltapaluu ja uusi aluevaltaus

Kaikkien instaihmisten iloksi Tasapainoilua-blogi (tai siis @tasapainoilija eli siis minä) löytyy nyt myös Instagramista. Tarkkasilmäiset hoksasivat sivupalkkiin ilmestyneen instapainikkeen, ja jokunen teistä löysikin jo tiensä seuraajikseni. Jos siis insta on sinulle luontevin tapa seurata blogiani, nyt myös se onnistuu!
Ja taas on aika palata blogin ääreen. Turun tapahtumat loivat varjonsa kuluneeseen viikkoon. Jotkut osaavat pukea ajatuksensa kauniisti, minä en. Järkytys on suuri, mutten osaa kertoa siitä sen enempää. Osanottoni uhrien omaisille ja voimia kaikille heille, jotka olivat osallisina Turun tapahtumissa. Kiitos auttajille. Pidetään kiinni hyvästä.

Blogiloma onnistui vähän vaihtelevalla menestyksellä. Pidättäydyin julkaisemasta uusia postauksia, mutta kirjoittanut olen näppäimistö sauhuten... Olipa mielenkiintoista todeta, että kun ei missään määrin ole "pakko" pitää kiinni aiemmasta postaustahdista, ideoita postauksiin alkoi sadella. Blogi tuskin kokee sen suurempaa muutosta sisällössään tai muutenkaan, vaan enemmänkin tuo idearikkaus taitaa olla päänsisäinen olotila. Loma teki siis tehtävänsä tältä osin.
Edelleen kaikki postaustoiveet, kommentit ja kysymykset ovat erittäin tervetulleita! Kirjoittamisen lisäksi vuorovaikutus lukijoiden kanssa on bloggaamisen suola, joten täällä antamani blogilupaukset on ollut tähän asti helppo pitää. Paitsi että lupasin jättää omasta hakuprosessista jauhamisen, mutta se ei näköjään ole onnistunut kovin hyvin. Pahoittelut siitä.

Perheen yhteinen loma jatkuu vielä tämän viikon. Tarkoitus on mökkeillä ja ehkä sukuloidakin, jos olemme oikein reippaita. Parastahan lomalla on se, ettei ole pakko tehdä mitään ylimääräistä. Jaksamisen mukaan mennään.
Uusia tuulia, iloa, valoa ja rakkautta jokaisen syksyyn! Pian palataan taas opiskelufiilisten ja arkikuulumisten kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥