19.11.2016

Myöhästynyttä isänpäivää ja rästihommia

Koska olimme viikonlopun reissussa emmekä voineet totuttuun tapaan juhlistaa isänpäivää, pidimme kotiin palattuamme toisen isänpäivän. Perheemme isän- ja äitienpäivätapoihin kuuluu aamupalan kantaminen vuoteeseen sekä tietysti lahja päivänsankarille. Lapset eivät osaa vielä lahjoja hankkia, joten lahjan pohtiminen jäi omalle kontolleni. Isänpäiväkortteihin olen yleensä kirjoittanut lasten kommentteja isästä/isoisistä. Niitä on hauska lukea vuosien päästä :)


isänpäiväperinne, aamiainen, sänkyyn


Lahjaksi valikoitui tällä kertaa Koti-isän survival kit eli pakkaus hätätilanteita varten. Lahja oli erittäin hyvin opiskelijabudjettiin sopiva, koska pääosin sen tekemiseen tarvittiin vain vähän askartelutarvikkeita, karkkia, luovuutta ja aikaa. Lahja sisältää apuja erilaisiin arjen ongelmiin, kuten väsymykseen tai arkiahdistukseen, joita koti-isät ja -äidit usein kohtaavat. Tein mukaan muutaman "lahjakortin", joita puoliso voi käyttää arjen helpottamiseen. Isommilta lapsilta kysyin myös, mitä he kaikkein mieluiten tekisivät isin kanssa kahdestaan ja lisäsin nämä toiveet korttien muodossa lahjaan. Näin lasten toiveet tulee todennäköisemmin toteutettua.

Tykkään antaa lahjoja, joista lahjan saajalle tulee olo, että häntä on mietitty ja muistettu henkilökohtaisesti. Hyvin usein käytän lahjoihin enemmän aikaa kuin rahaa - ja sen kyllä huomaa! Puoliso on kaiketi jo tottunut omalaatuisiin lahjoihini, joten hän oli asiaankuuluvasti hyvin otettu lahjasta :)

Muuten tämä viikko on mennyt tahkotessa rästiin jääneitä opiskelujuttuja eteenpäin. Elinanatomian omatoimisissa tehtävissä olen tooosi paljon jäljessä, joten tämä(kin) viikonloppu kuluu niiden ääressä. Maanantaina on jälleen kontaktiopetus, johon pitäisi taas kerran olla opiskeltuna tietyt kokonaisuudet. Liikaa asiaa, liian vähän aikaa, on oma ahdistunut kokemukseni. Onneksi tuki- ja liikuntaelimistön anatomia meni sen verran hyvin, että pahin terä on opiskeluahdistukseltani jo taittunut. SORATO:n suhteen minulla riittää tekemistä myös, kun tentti on - apua! - jo 1,5 viikon päässä. Nyt on otettava kirja kauniiseen käteen ja alettava tosissaan hommiin.

Pikaisten viikonloppukuulumisten myötä rentouttavaa viikonloppua teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥