15.11.2016

Ilouutisia

Iloisena, onnellisena, helpottuneena ja tyytyväisenä ilmoitan, että kaupat asunnostamme on nyt tehty ja asunto siirtynyt uusille onnellisille omistajille! Ei enää näyttöstressiä, ei asioiden selvittelyä satojen kilometrien päästä, ei palvelusten pyytämistä sukulaisilta asunnon myyntiin liittyen. Takana ovat ne sunnuntait, jolloin yhdessä jännitimme, käykö näytöllä ketään ja odotimme sydän tykyttäen välittäjän soittoa. Enää ei tarvitse pyöritellä eri vaihtoehtoja eikä miettiä, mitä voisimme tai olisimme voineet tehdä toisin.

Asuntomme edellisellä paikkakunnalla - ja asuntolaina, tietysti - oli suurin hidaste elämänmuutoksemme ja paikkakunnanvaihdoksemme tiellä. Työpaikoista irtisanoutuminen on helppoa (vaikka kuka vapaaehtoisesti luopuu vakityöpaikoista tässä taloustilanteessa, kysyn vaan), mutta asunnosta eroon pääseminen ei ole niin yksiselitteistä. Joka tapauksessa asunnon myynnistä koitunut stressi on nyt takana päin ja hyvillä mielin voimme suunnata energiamme täysin Kuopio-elämään ja uuteen arkeen täällä. Tässä asiassa, kuten niin monessa muussakin, koetun stressin määrän ymmärtää kunnolla vasta sitten, kun stressin aihe on poistunut.
Toinen ilouutinen saapui tänään, kun vilkaisin opintosuoritusotettani WebOodista. Ohhoh, kokonaiset 12 op kasassa! Määrä sisältää 5 op hyväksilukuja ja 2 op Johdatus lääketieteeseen -kokonaisuudesta, johon terveyskeskuspäivätkin kuuluivat. Kaikista suurin yllätys oli kuitenkin tuki- ja liikuntaelimistön anatomian suoritus, josta arviointina kohdallani oli 5/5! En tiedä tarkkoja pisteitäni, mutta pakko hehkuttaa: toivoin hyvää numeroa, mutten missään tapauksessa osannut ajatella, että saisin noin hyvän :)

Ilouutisten tuomalle hyvälle fiilikselle on todella käyttöä, koska viivästyneestä kotiinpaluusta johtuen minulla on rästissä luvattoman paljon opiskelujuttuja. Huomenna on elinanatomian kontaktiopetus, jota varten en ole ehtinyt tehdä puoliakaan (lue: juuri yhtään) tarpeellisista tehtävistä. Eikä siinä suinkaan kaikki, vaan iltapäivällä on valinnaisen kurssini latinan tentti, johon en myöskään ole valmistautunut kunnolla. Aamulla on siis aikainen herätys, kun pitää pelastaa se, mitä pelastettavissa on.

Iloista viikon jatkoa teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥