25.9.2017

Häätunnelmia ja syysaurinkoa

Lauantaina saimme seurata, kun siskoni ja hänen miehensä sanoivat toisilleen tahdon. Häät olivat aivan ihanat, morsian oli suloinen ja sulhanen komea. Häät ovat joka kerta koskettavia, mutta erityisesti silloin, kun joku oikein läheinen menee naimisiin. Liikutuksen kyyneliä sai taas nieleskellä pitkin matkaa, erityisesti, kun hääpari lauloi kirkossa yhdessä välimusiikin. Todella kaunista ♥


häät, juhlat, hääkimppu, kukat, morsian, kirkko

kirkko, häät, juhlat,

istutukset, kukat, syyshäät, syyskuu, häät

lapset, juhlavaatteet, mekko, häät, korut, diy, rannekoru

 Äiti ja tytär ennen vihkitilaisuutta esikoisen ikuistamana :)

Juhlapäivänä aamu valkeni kauniina ja kesäisen lämpimänä. Oli todella upeat säät koko viikonlopun, kuten voi jo kuvistakin päätellä. Viehättävänä juhlapaikkana oli Sälinkään kartano, jota sain itsekin olla koristelemassa juhlakuntoon häitä edeltävänä iltana. Morsiamella ei näyttänyt olevan stressistä tietoakaan edellisenä iltana eikä hääpäivänäkään, mitä ihmettelen suuresti. Mutta hyvä niin. Itse olin lupautunut sekä lukemaan kirkossa että totta kai osallistumaan perheen ohjelmanumeroon, mutta yllättävän vähällä stressillä niistä selvisin. Enemmän työtä tietysti aiheutti jälkikasvun paimentaminen ;)


hääjuhla, kartano, häät, juhlat, hääpari

hääkakku, häät, tarjoilu, kartano,

koristelu, vaaleanpunainen, häät, kukka-asetelma, hääkahvi


Juhlien jälkeisen aamupäivän lojuimme rennosti siskojen kanssa. Avioituneen siskoni pitkäaikainen ystävä majoittui samassa paikassa kanssamme. Olin jo ehtinyt unohtaa, että hänhän on lääkäri! Niinpä sain jälleen kerran sattumanvaraisesta kohtaamisesta jotain mukaani myös opintoja ajatellen. Vanhempien ja kokeneempien ajatuksista on paljon iloa tällaiselle elämää aina vaan opettelevalle :)

Sunnuntai-iltapäivänä karautimme vielä Helsinkiin moikkaamaan rakasta ystäväpariskuntaa. Käytiin vähän niin kuin valmistujaiskahveilla, kun oikeille kahveille emme aikoinaan päässeet. Nyt otettiin vahinko takaisin ja päivitettiin kuulumiset puolin ja toisin. Onnea ovat ystävät, jotka tuntee pitkän ajan takaa. Vaikka näkemisten välillä kuluu helposti kuukausia tai jopa vuosia, on helppo jatkaa juttua, kun kaikkea ei tarvitse selittää juurta jaksain. Ystäväni, niin vanhat kuin uudemmatkin: olette aarteita ♥


koti, ruusut, sisustus, syksy

sisustus, ruusut, valo, koti, syyskuu


Viikonlopun saldona on iloinen ja virkistynyt mieli, vaikka kyllä täytyy sanoa, että nyt väsyttää. Kuten Instan puolella mainitsin, kotiinpaluu venähti yön puolelle. Mutta kerrankos sitä.


Taas on maanantai: uusi viikko, uusi alku. Viikon päästä eka tentti. Kahvin voimalla käyn nyt kirjojen kimppuun.

Ihanaa alkanutta viikkoa jokaiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥