22.9.2017

Perjantain fiilikset: yhtä juhlaa!

Tällä viikolla kävimme juhlimassa sukulaislapsen synttäreitä, juhlistimme perheen kesken omaa 4-vuotiastamme ja huomenna saamme seurata, kun siskoni astelee miehensä kanssa alttarille. Yhtä juhlaa tämä elämä! Nelivuotiaan synttärijuhlat järjestämme myöhemmin, jotta voimme rauhassa valmistella hänen haluamansa juhlat. Lahjan hän sai kuitenkin jo oikeana synttäripäivänä.


4-vuotias, synttärilahja, syntymäpäivä, lahja, juhlat


Viikko on yhtä aikaa kulunut nopeasti ja hitaasti. Kuten aina ennen juhlia piti tälläkin kertaa varmistaa, että lapsille on sopivat vaatteet ja kengät. Onneksi tänä vuonna päästiin vähällä, eikä tarvinnut muuta kuin hankkia tytöille uudet sukkahousut. Itselleni saa - jälleen kerran - kelvata tässä postauksessa esiintynyt mekko, joka on palvellut vuodesta toiseen. Innostuin jopa vähän askartelemaankin, mistä todisteena ovat Instassa vilahtaneet tytöille tekemäni rannekorut ja siinä vaiheessa vielä keskeneräiset hiuspannat.


diy, häät, korut, hiuspanta, rannekoru, helmet, lapsille


Luvassa on tälle syksylle ensimmäinen "etelänmatka", häät kun järjestetään Uudellamaalla. Niinpä pakkaamme juhlakamppeiden lisäksi parit vaatekerrat ja yöpymistarvikkeet ja köröttelemme taas kerran viitostietä etelään. Viikonloppuun ahdamme vielä yhden kyläilyn ystävien luokse. Viimeksi näimme ihan liian kauan sitten, joten maltan tuskin odottaa :)


koti, syksy, sisustus, ruusut, asetelma


Tällaiset pikakuulumiset perjantaiaamuun. Voi olla, etten vauhdikkaan viikonlopun jälkeen ehdi ihan heti koneen ääreen, joten kuulumisiani siihen asti löytyy Instasta nimellä @tasapainoilija. Iloista viikonloppua!

2 kommenttia:

Kiva kun kommentoit ♥