12.9.2017

Kesä 2017

Syyskuuta on eletty jo tovi, mutta kuinkas kävikään lomahaaveideni? Toteutuivatko kesälle kasaamani unelmat puoliksikaan? Katsotaanpa: Mökillä vietimme rentoa aikaa kahteen otteeseen: ennen juhannusta sekä elokuisella lomallamme. Elokuussa oli jo syksyinen maisema, pureva tuuli ja harmaa, sateinen keli. Yllä oleva kuva on arvatenkin otettu tuolta aurinkoisemmalta mökkireissulta :)Asuntomessuilla kävimme ihan ekana lomapäivänäni (tai vapaapäivä se vielä oli). Lapsille saimme aivan ihanan hoitajan päivän ajaksi. Kuvassa erään asuntomessukohteen olohuone, jonka kelpuuttaisin itselleni ihan koska vaan.Omalla perheellä tuli vietettyä kauniita kesäpäiviä ja tankattua aurinkoa silloin kun se paistoi. Tutustuimme uusiin kuopiolaisiin maisemiin, joista useat olivat sattuneesta syystä leikkipuistoja...Kesäherkuista jätskiä söin - omasta mielestäni! - ihan liian vähän, samoin mansikoita. Vesimelonin suhteen olin kyllä ahkera, joten sen vuoksi saan tästä pisteet kotiin!


´
Tapasimme myös ystäviä koko perheellä ja erikseen. Tämä kuva on otettu, kun olin naisporukalla Kallavesi-risteilyllä erään porukan jäsenen synttäreiden kunniaksi.Syyskesän satoa saimme tänä vuonna niin parvekkeelta (persilja) kuin metsästäkin, tai oikeastaan pihasta (kanttarellit).Uutena sisustusratkaisuna voi kai mainita pakon edessä hankitun uuden parisängyn. Edellinen veteli viimeisiään, joten alkoi olla viime hetket uudistaa makuuhuonetta. Ja pakko vähän hehkuttaa: valintamme on osoittautunut oikein hyväksi! Noin muuten makkarin ja koko kämpän sisustus on (aina vaan) kesken.

Pyöräretkiä koko porukalla ei tullut tehtyä, koska mies hankki itselleen pyörän vasta päivää ennen opintojen alkua. Sen sijaan muutamaankin otteeseen joku lapsista pääsi retkelle jomman kumman vanhemman kanssa.

Kummilapsia ei tullut ikävä kyllä nähtyä kesän aikana :( Toivottavasti isompaa heistä näen, kun matkustamme etelämmäs häihin parin viikon päästä. Pienempää on todennäköisempää nähdä Kuopiosta käsin, joten ehkäpä tapaamme nyt syksymmällä.

Tältä lista näyttää:

nauttia perheen kanssa lämpimistä kesäpäivistä, joita on viimein saapunut myös Kuopioon
viettää rauhassa aikaa mökillä
käydä asuntomessuilla Mikkelissä (kerrankin asuntomessuille on kohtuullinen matka!)
syödä paljon jätskiä, mansikoita ja muita kesäherkkuja
vierailla ystäväperheissä puolin ja toisin
viedä lapset uimaan
tehdä pyöräretkiä - yhden lyhyen jo teimmekin isompien kanssa
viettää aikaa kummilasteni kanssa
tutustua kesäiseen Kuopioon paremmin
miettiä kotiin uusia sisustusratkaisuja 
saada satoa parvekepuutarhastamme
nauttia siitä, ettei tänä kesänä tarvitse muuttaa yhtään mihinkään!


Kesän 2017 lomahaavelista toteutui yli odotusten, kun vain 1/12 jäi toteuttamatta. Varmaan osatekijänä suureen onnistumisprosenttiin oli se, ettei haaveissani ollut mitään kolmen viikon luksuslomareissua Karibialle tai vastaavaa ;) Olisinhan senkin toki kelpuuttanut, mutta pakko pitää jotain realismiakin mukana...

Kivaa viikon jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥