28.7.2016

Kysy minulta!

Nyt on mahtava tilaisuus saada tietää minusta ja opiskelustani enemmän! Opiskeluprosessini yksityiskohdat ovat vielä sen verran tuoreessa muistissa, että nyt kannattaa kysyä, jos haluatte tietää jotain lukuprosessiini liittyen. Myös itseäni koskeviin kysymyksiin vastaan mielelläni. Jos siis haluatte tietää jotain minusta, menneisyydestäni, unelmistani tai mistä vain, kysykää pois!
Vastauspostauksen kirjoittelen elokuun aikana, koska voisin veikata, että koulun alku syyskuussa vie melko lailla aikaani ja energiaan. Kysymyksiä kehiin siis :) Myös postaustoiveita otetaan vastaan!

8 kommenttia:

 1. Jes, mahtavaa tällanen kysymyspostaus! Itseä kiinnostaa tietää, että mihin aikaan vuodesta aloitit lukuprosessin? Paljon aikaa sinulla meni suunnilleen yhden kirjan opiskeluun? Milloin sait luettua kaikki kirjat? Paljonko aikaa mielestäsi pitäisi jättää kertaukseen? Parhaimmat ja monipuolisimmat opiskeluvinkit lukuprosessissa? Olitko itse simuloiduissa harjoituskokeissa?

  VastaaPoista
 2. Mua kiinnostaisi taas, että miten saitte asiat järjestymään? Saiko miehesi töitä ja meinaatko itse yrittää tehdä jotain keikkatöitä opiskeluiden ohella/oletko hakenut?
  Musta ainakin viime vuosi tuntui aika rennolta siinä mielessä, että varmasti töissä olisin ehtinyt käydä (tosin mulla ei ole lapsia!). Siellä teillä ei varmaan ole edes niin paljoa läsnäolopakkoa kuin meillä kun siellä ei ole pbl:ää.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tuntui kohtuu rennolta! Olen nimittäin miettinytkin, miten hektisenä tämä elämä jatkuu... AMK:ssa kun tottui 100%-läsnäolopakkoon tuntuu akateeminen vapaus aika uskomattomalta :D

   Poista
 3. Millaisena oppijana pidät itseäsi? Opitko nopeasti uudet asiat? Jäävätkö ne mieleen, vai pitääkö niitä kerrata usein? Lähinnä pointtina tässä on, että nollapohjalta luvut aloittaneena, mietin onko minulla tarpeeksi aikaa valmistautua pääsykokeeseen ensi vuodeksi ja mahdollisuuksia päästä sisälle vai pitääkö olla erityislahjakkuus, jotta onnistuu samalla tavalla kuin sinä :D
  epätoivo meinaa välillä hiipiä mieleen ja pelkään etten ole tarpeeksi fiksu pääsemään sisälle ikinä :D
  kiitos kovasti vastauksestasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, naurahdin tuolle erityislahjakkuudelle :D Niin tuttuja ajatuksia itsellenikin nuo kaikki mainitsemasi! Itse sain vuoden 2015 pääsykokeesta vähän osviittaa siitä, onko minulla mahdollisuuksia päästä vai ei. Lukuaikaan ja -määrään suhteutettuna se meni ihan kivasti, joten tein johtopäätöksen, että pääseminen on mahdollista kunnes toisin todistetaan! Tsemppiä :)

   Poista
  2. Kiitoksia, sitä todellakin tarvitaan! :) hirvittää vaan, kun joka päivä huomaa, että on hirveän paljon uutta omaksuttavaa ja itsestäni tuntuu, että olen liian hidas oppimaan...keväällä sitten saa todennäköisesti vielä realistisemmin kuvaa omista mahdollisuuksista, kun alan simuloimaan itselleni noita vanhoja valintakokeita :)
   kiitos vastauksestasi ja kyllä se ruudun täällä päässä näyttäytyy todella loistosuorituksena tuo sinun valmentautumisesi pääsykokeeseen!!! :)
   Tulen taas myöhemmin vuodattelemaan, kun tuntuu, ettei mikään onnistu :D
   kiitos tuesta ja kannustuksesta!!! :)

   Poista
  3. Eipä kestä, mukava olla avuksi :) Ja tervetuloa vuodattamaan aina, kun siltä tuntuu! Uskoisin, että jokainen tosissaan hakeva tuntee jossain vaiheessa kuvailemiasi tunteita - niin tunsin itsekin. Nyt vain täysillä lukujen kimppuun niin eiköhän sitä edistystäkin ala pian näkyä :)

   Poista
 4. Olisi kiva tietää mitkä oppikirjat luit ja oliko sulla muita materiaaleja

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit ♥