7.7.2017

Blogin 1v-juhlat ja uudistuksia

Ah, keskiviikkoaamuna koitti vapaus pitkän työputken jälkeen. Oli aika kaikkensa antanut olo. Silloin siis vietettiin blogini 1-vuotissynttäreitä ja pistettiin käyntiin arvonta. Arvontaan voit käydä osallistumassa täällä!

Eilen, Eino Leinon sekä runon ja suven päivänä, juhlimme pienimuotoisesti blogia ja muitakin juhlanaiheita perheen kesken. On kesä, perhe koossa, vapaapäivät ja syksylle uusia tuulia, niin ja tietysti blogi 1v! Syksyn suuntaviivat ovat tässä perheessä selvillä, ja niistä lisää huomenna. Tänään keskitytään blogiin :)
Uudistuksena blogin 1-vuotisjuhlien aikaan lisäsin blogiin uuden sivun nimeltä Opiskeluvinkkejä. Sieltä löytyvät kaikki vuoden aikana kirjoittamani opiskeluvinkit ja muut pääsykokeisiin ja opiskeluun liittyvät pohdinnat. Ne ovat olleet suosittuja, joten lukijoideni iloksi kokosin ne nyt yhteen paikkaan. Käyhän tutustumassa! Samoin vasemmalla sivupalkissa on viikon ajan esillä kysely siitä, toivotko sinä lääkikseen hakeva, että kirjoitan myös jatkossa pääsykokeisiin liittyviä postauksia. Vastailkaahan reippaasti, niin saan jonkinlaista käsitystä asiasta :)

Sitten toinen uudistus tai ennemmin toive sinulle, lukijani. Kuten varmaan jokainen tietää, oma "blogiurani" lähti käyntiin vierailevan bloggaajan ominaisuudessa. Olen edelleen Cialle paljosta kiitollinen. Arvoin aikani, uskallanko omista lähtökohdistani edes ryhtyä vierailevaksi bloggaajaksi, mutta onni oli suotuisa ja kaikki meni lopulta paremmin kuin hyvin.

Nyt haluankin tarjota jollekulle teistä lukijoista mahdollisuuden vierailla blogissani silloin tällöin. Olisi mukavaa, jos teidän lukijoiden joukosta löytyisi yksi tai useampi pääsykokeisiin valmistautuva, joka voisi tarjota arvokasta vertaistukea kevättä 2018 varten valmistautuville. Elämäntilanteella tai lähtökohdilla ei ole väliä, vaan eniten etsin henkilöä, joka haluaa ja uskaltaa avata fiiliksiään ja kokemuksiaan hakuprosessin pyörteistä. Tarkemmista yksityiskohdista voimme keskustella myöhemmin.


Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla, jos asia kiinnostaa vähänkään! Yhteydenotto ei ole mikään sitova ilmoittautuminen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥