21.7.2017

Viikonloppuvierailulla

Viime viikonloppuna, joka siis oli ensimmäinen vapaa viikonloppuni sitten kesäkuun, otimme ja lähdimme pienelle matkalle. Olimme päättäneet jo aiemmin, että kun on kerran mahdollisuus, lähdemme käymään ystäväperheen luona lyhyellä kyläreissulla. Otettiin matkustamiseen jälleen kerran sellainen road trip -asenne eli että meillä ei ole kiire mihinkään. Ei nimittäin taida olla parempaa lomafiiliksen pilaajaa kuin kiireinen (ja kiukkuinen) automatka.
 
Mies bongasi upean piilossa olevan pysähtymispaikan järven rannalta. Otettiin se vakipaikaksi eli pysähdyttiin siellä sekä meno- että paluumatkalla. Oli kyllä kaunis paikka! Paluumatkalla oli vielä oikein aurinkoinen ja lämmin päivä, joten minunkin piti vaihtaa pitkät housut shortseihin. Voi piirtää rastin seinään, kun yleensä ottaen vapaapäivinäni on satanut vettä :D Olimme oikein hyvin varustautuneet trangiaa myöten, joten saimme nauttia ruoat ja kahvit luonnon helmassa.

Vierailimme ystäväperheen luona pienessä idyllisessä asuinpaikassa. Tutustuimme heihin etelänvuosinamme, ja sattumalta me molemmat perheet muutimme eri puolille Suomea viime kesänä. Olikin paljon jaettavaa, kun kuulumisten päivitysten lisäksi piti jakaa kokemuksia muutosta, muutoksista ja uuden elämän kiemuroista :) Tuli todettua moneen otteeseen, että ihmeesti kaikki asiat järjestyivät, vaikka etukäteen stressasikin. On mukavaa, kun minulla ja meillä on kavereita ja ystäviä ympäri Suomea. Vaikka kaikkia ei ehdi edes vuosittain tavata, aina jatketaan siitä, mihin viimeksi jäätiin. On onni, että elämässämme on niin paljon hyviä tyyppejä ♥

Kyläilyssä ja matkustamisessa on tällä porukalla oma hommansa. Silti useimmiten kotimatkalla toteaa, että olipa mukavaa. Eri paikoissa käyminen ja ystäväperheiden luona vieraileminen antaa aina uutta näkökulmaa omaan asumiseen ja elämiseen. Ja kummallista kyllä, useimmiten kotiin palatessa tuntuu, että olisi ollut poissa paljon kauemmin kuin onkaan. Nytkin viivyimme matkalla vain yhden yön, mutta oli ihan sellainen olo, että olisimme olleet ainakin kaksi yötä poissa. Jotenkin matkalla ollessa saa lyhyistäkin vapaista tosi paljon irti. Siltä ainakin tuntui tämän viikonloppumatkan jälkeen.

Työkesäni viimeinen vapaa viikonloppu vietettiin oikein laadukkaasti ja hyvässä seurassa. Sen voimalla jaksaa viettää loput viikonloput töissä. Tänään minulla on taas "maanantai".


Rentouttavaa viikonloppua/lomaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥