1.7.2017

Kuukausikatsaus: kesäkuu

Kivaa lauantaita! Koska eilinen kului tuloksia päivitellessä, kuukausikatsaus sai väistyä heinäkuulle. Ihan käsittämätöntä, että puolet vuodesta 2017 on eletty. Samoin likimain puolet kesätyöstäni on ohi ja lomaani enää kuusi viikkoa aikaa. Kuten etukäteen aavistelinkin, tämä kesä hurahtaa tosi äkkiä ja kohta onkin aika palata koulunpenkille.
Kesäkuun aikana on blogin puolella ja muutenkin tapahtunut kaikenlaista. Olen tämän kuukauden aikana:


Koskapa on taas vierähtänyt kolme kuukautta edellisestä kollaasista, tähän loppuun lisään ennennäkemättömiä otoksia ajanjaksolta huhti-kesäkuu.


Pääsiäisenä keksin tehdä Kinder-uunijäätelöä. Oli hyvää! // Meillä kun ei ole kunnon akvaariota, saimme naapureilta idean tehdä purkkiin tuollainen miniakvaario. Aika söpö, eikö? // Kevään kunniaksi pätkäisin tukastani varmaan 20 senttiä pois. Tulipa kevyt fiilis! // Kesän merkki: ilta-auringon valaisema keittiö. // Tarte tatin + vaniljajäätelö, mitä herkkua :) // Saatiin vihdoin asennettua yläsängyn ylle yövalo. Ei tarvii enää pitää verhoja auki yötä myöten. // Pyöräiltykin on, esikoinen pääsi harjoittelun myötä eroon apupyöristä. // Rentouttava jalkakylpy töistä rasittuneille jaloille. Kyllä meni hetki, ennen kuin jalat tottuivat taas jatkuvaan kävelyyn ja seisomiseen. // Viimeisenä makea grilliherkku: banaanit, joihin tehtyyn viiltoon on laitettu suklaapaloja. Tällä lähtee makeanhimo, sen lupaan!


Mukavaa viikonlopun jatkoa! Itselläni myös tämä viikonloppu on työntäyteinen, mutta aion jossakin välissä ehtiä nauttia kauniista kesäsäistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥