24.7.2017

Kesäretki

Viime viikon ainoalle vapaapäivälle löytyi laadukasta tekemistä. Vanhempani käväisivät yökylässä kesälomamatkallaan, ja veimme heidätkin - totta kai! - nauttimaan Kuopion kauniista maisemista. Kuten pääsiäisenä, vierailimme jälleen Sorsasalossa katsomassa, miltä siellä näyttää kesäaikaan. No upealta tietenkin!

Ei mikään rentouta paremmin kuin laiturin nariseva keinunta, aaltojen liplatus, nuotion lämpö ja auringon iloinen paiste. Lapset kiipeilivät kallioilla ja istuskelivat laiturilla. Löysimme vähän mustikoitakin. Viime vuonna mustikat jäivät muuttotohinoissa poimimatta, joten jospa tänä kesänä ehtisimme mustikkametsään :)

Nuotion äärellä tuli kaiken muun lomassa jaettua kokemuksia opiskelijaperheen elämästä, vanhempanikin kun ovat sellaista aikoinaan eläneet. On kivaa, kun lähipiiristä löytyy onnistuneita esimerkkejä perheellisenä opiskelusta. Siitä saa mukavasti perspektiiviä, kun välillä tuntuu, että tätä jatkuu loputtomiin... Vaikka tosiasiassa muutama vuosi on ihmiselämässä naurettavan lyhyt aika.

Lyhyelläkin retkellä pääsimme irti oman arjen kiemuroista ja stressinaiheista. Voisi retkeillä useamminkin!

2 kommenttia:

  1. Oi miten ihana kesäretki <3 Upeat maisemat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä piristävä retki :) Kuopiossa on niin kauniita paikkoja!

      Poista

Kiva kun kommentoit ♥