21.3.2017

Lukija, kerro postaustoiveesi!

Hei te kaikki ihanat lukijat ja varsinkin sinä, joka olet vasta hiljattain löytänyt blogini! Tervetuloa mukaan :)

Koska blogini aihepiiri käsittelee tätä nykyä (lähes) kaikkea mahdollista, haluan antaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa siihen, mistä kirjoitan. Mikä sinua kiinnostaa erityisesti? Haluaisitko tietää lisää opinnoistani? Kenties perhe-elämästämme? Harrastuksistani? Sisustuksesta? Minusta yleensä? Kiinnostaisiko pohdintapostaus jostain tietystä aiheesta? Vai aivan jokin muu?
Nyt on sinun vuorosi. Kommentoi, mistä sinä haluaisit lukea :) 

Jos postausideoita ei tällä kertaa tule mieleen, kerro toki, millaisia juttuja tykkäät yleensä lukea blogeista tai muualta. Voit myös kertoa, mitä mieltä olet blogin tämänhetkisestä sisällöstä, mistä pidät tai mitä kaipaisit lisää. Jään odottelemaan, jännittävää!

Aurinkoista viikkoa jokaiselle, kiva kun olet siellä ♥

4 kommenttia:

 1. Tykkään blogistasi juuri tällaisena: vaihtelevaa sisältöä laidasta laitaan. Mielenkiinto pysyy mielestäni hyvin yllä kun aiheet eivät ole liian rajattuja. Näin abina pääsykoeasiat ovat toki kiinnostavia vaikken lääkikseen ole hakemassakaan, myös säästövinkit. Oikeastaan ihan kaikki arkinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, ja kiva kuulla, että tykkäät :) Aiheet laidasta laitaan ovat tulleet vähän vahingossa, mutta toisaalta se on hyväkin, kuten sanoit. Toivottavasti olet saanut pääsykoetta koskevista postauksista jotakin, vaikket lääkikseen haekaan. Olen yrittänyt kirjoitella niitä vähän yleispätevämmin, jotta niistä olisi hyötyä mahdollisimman monelle :)

   Arkisia postauksia ja aiheita on luvassa lisää, samoin säästövinkkejä! Samalla linjalla siis mennään kuin tähänkin asti :) Kivaa kevättä sinulle ja menestystä tulevaisuudensuunnitelmiisi!

   Poista
 2. Enemmän lääketieteen opintoihin liittyvää!:) Ja opiskelukaupunkiin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos näistä :) Haluatko tarkentaa vielä, mitä haluaisit opinnoista tietää? Itse niin kuvittelee kirjoittavansa kovinkin tyhjentävästi, mutta paljon jää sanomatta :) Tuosta opiskelukaupunkiasiasta tulikin jo yksi idea mieleen, toteuttelen jossain vaiheessa!

   Poista

Kiva kun kommentoit ♥