10.3.2017

Voittajaolo

Nyt se on ohi, nimittäin tähänastisen yliopisto-opiskeluni pahin tenttisuma. Viiden viikon aikana olen tehnyt neljä tenttiä, joten ihmekös tuo, että väsyttää. Viimeisin tentti jatkuu vielä tälläkin hetkellä, mutta minä en siellä kovin kauaa viihtynyt. Urakka on omalta osaltani tehty, ja minä selvisin siitä! Tietenkään en vielä tiedä viimeisen tentin tulosta, mutta ainakin muut menivät ihan hyvin.

Tämä viikko oli kaikista pahin lähinnä siksi, että flunssa iski huolella koko perheeseen. Kaikki tenavat vuorotellen nuhassa ja köhässä. Ovat ilmeisen tunnollisia lapsia, kun lomalla sairastavat. Omakin pää on ollut koko viikon aivan tukkoinen ja olo vetämätön. Ei ollut mikään loistofiilis mennä tenttiin, mutta sama sille, koska nyt se on ohi!
Kertoilen fiiliksiä kuluneista kursseista vähän myöhemmin, koska edellä mainituista syistä järjenjuoksuni ei ole tällä hetkellä terävimmillään :D Opintoni 2017 -postauksesta voitte tsekata, missä nyt mennäänkään. Ei ole enää kovin montaa kurssia tälle keväälle. Näin se aika kiitää :)

Mutta tiedättekö, rakkaat lukijat: nyt keitän oikein ison kupillisen teetä, heittäydyn sohvalle, otan kirjan käteen ja muksut kainaloon. Saa nähdä, palaanko blogin pariin viikonloppuna, mutta ainakin aion nauttia tästä vapaasta viikonlopusta niin täysillä. Ei yhtään tenttiä kolkuttelemassa oven takana, ei yksiäkään juhlia, ei kerrassaan mitään suunnitelmia. Aivan parasta ♥

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Huh, niin muistan millaista oli yhdistelmä monta pientä lasta ja yliopisto-opiskelut! Tsemppiä viimeisiin tenttirutistuksiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Onneksi seuraavat eli tämän vuoden viimeiset tentit ovat vasta toukokuussa, ehtii vähän hengähtää :)

      Poista

Kiva kun kommentoit ♥