9.5.2017

Äidin miniloma

Käväisin viikonloppuna yhden yön yli reissussa. Minilomani sisälsi rentoa olemista naisporukalla, paljon juttua ja naurua. Kävin pitkästä aikaa salilla ja oleilin kiireettömästi kylpylässä. Söin (liiankin) hyvin ja nautin hyvästä seurasta. Sunnuntaipäivän vietimme retkellä upeassa ympäristössä Orinoron vaellusreitillä. Sattui kaunis aurinkoinen sää, vaikkakin hieman kolea. Saatte tyytyä kuvituksen osalta (jälleen kerran) luontokuviin, kun muissa aktiviteeteissa keskityin valokuvaamisen sijaan nauttimaan hetkestä.
Lunta oli vaellusreitillä paikoin vielä yllättävän paljon. Jäät piirsivät rantaan upeita kuvioita. Haljenneet jäälevyt muistuttivat lasia, yhtä sileää ja täydellistä. Näin ensimmäistä kertaa tälle keväälle joutsenpariskunnan, joka nousi lentoon aivan vähän matkan päästä. Harmi, kun en silloin ollut kameran kanssa valppaana!
Vaikka miniloma kesti vain 1,5 vuorokautta, on ihme, miten irtiotto omista perusympyröistä virkistää. Viimeksi kävin aivan yksin viikonloppureissussa elokuussa, joten olihan se jo aikakin käydä vähän tuulettumassa. Reissun aikana kieltäydyin ankarasti ajattelemasta tulevia tenttejä ja muita stressinaiheita, ja täytyy sanoa, että kyllä teki hyvää päästää hetkeksi irti arjesta ja sen huolenaiheista. Kotiin palattuani minua oli samantien vastassa kolme iloista muksua ja heidän hieman väsynyt mutta onnellinen isänsä :)
Tämä loma oli toinen toukokuisista matkoistani, joista jälkimmäinen suuntautuu naapurimaahan. Sekin reissu toteutuu naisporukalla, mutta tuttuakin tutummalla. Matka Tukholmaan on minun ja siskojeni antama lahja äidille, jonka pyöreitä juhlimme viime joulukuussa. Sikäli hauskaa, että ensin tulee tosi pitkä tauko, etten käy yksin yhtään missään, ja sitten samalle kuukaudelle sattuu kaksi matkaa. Tukholman-matkaa odotan mielenkiinnolla, kun jo matkan varaaminen aiheutti meille siskoksille niin ominaista draamaa :D Turhan usein emme ole tällä porukalla matkustelleet, joten eiköhän yhteinen reissu tuo uusia piirteitä esiin itse kustakin!

Mutta ennen tuota reissua on selätettävä vielä yksi tentti. Histologiassa on minulle vielä ihan kiitettävästi työtä, joten taidan kipittää kiltisti kudosten ääreen!


Mukavaa viikon jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥