1.5.2017

Viikon pääsykoevinkki III

Kolmas vinkki pääsykoetilanteeseen - strategiasta riippumatta pätevä vinkki jokaiselle!


pääsykoe, vinkki, pääsykoetilanne, vaikea, tehtävä, strategia


Jokaisen toki pitää itse määritellä se, mikä on kohtuullinen aika "jumittaa" paikallaan. Itse olen hyvin kärsimätön, joten en kestä paikallaan junnaamista kymmentä minuuttia kauempaa. Jos ja kun vastaan tulee tehtäviä, joita en heti osaa, katson ne läpi ja jatkan eteenpäin. Myöhemmin palaan vaikeaan tehtävään ja yritän tehdä sen niin hyvin kuin osaan. Pääsykokeen aikana saatoin palata samaan tehtävään 3-4 kertaa. Välillä pääsin eteenpäin, välillä en, mutta joka kerta lisäsi varmuuttani siitä, että olen ko. tehtävässä tehnyt kaikkeni. Loppujen lopuksi se on (ainakin itselleni) tärkeintä - oma fiilis siitä, että on saanut itsestään kaiken irti.

Ja tähän lisäyksenä: älä missään tapauksessa mene paniikkiin, vaikka tehtävä näyttäisikin aivan kummalliselta ja vilisisi erilaisia merkkejä. Vaikeat tehtävät ovat todennäköisesti vaikeita kaikille. Vaikket saisi tehtävää tehtyä loppuun, kannattaa kirjata ylös vaikka peruskaavat pyöriteltyinä ja laskea siihen asti kuin osaa. Välivaiheista saattaa saada ne ratkaisevat pari pistettä, vaikka lopullinen ratkaisu puuttuisikin.
Lauantaipäivänä (jolloin kuvat on otettu) oli ihanan aurinkoista, vaikka iltaa kohti alkoi taas sataa lunta. Joka tapauksessa nyt on todistettavasti nähty ensimmäiset vihreät puskemassa maasta. En tiedä, mikä kasvi tuo on, mutta kivalta näytti :)


Iloista vappupäivää pääsykoestressistä huolimatta!
Toivottavasti olette muistaneet vähän myös juhlia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥