31.5.2017

Kuukausikatsaus: toukokuu

Heipparallaa, täällä ollaan taas! Tänään on kolmas työpäiväni, sillä kuten täällä mainitsin, aloitin kesätyöni maanantaina. Mutta voi miten väsyttävää uuden aloittaminen on! Ekan työpäivän jälkeen (joka ei todellakaan edes ollut mikään työpäivä vaan lähinnä kaikkea infoa) nukuin ainakin parin tunnin päikkärit, siis minä, joka en ikinä nuku päivällä. Pliis sanokaa, että tämä alun väsymys helpottaa joskus!
Taivaan kiitos olen ensimmäisen työviikkoni perehdytyksessä, joten saan kohtuullisen rauhassa opetella talon tavoille. Ensi viikosta sitten itsekseen hommiin, mutta onneksi töissä on aina joku, jolta kysyä neuvoa. Töihin meno jännitti etukäteen ihan älyttömästi, mutta kyllä se tästä lähtee. Tuli huomattua jo ekana päivänä, etten ole enää ihan niin vihreä kuin muutama vuosi sitten, vaikka uutta asiaa tuleekin ovista ja ikkunoista. Hyvä tästä kesästä tulee, ainakin opettavainen jos ei muuta!

Kesätöistä ja -aikatauluista huolimatta jatketaan perinteisellä kuukausikatsauksella. Toukokuu on ollut alkuvuoden kuukausista ehdottomasti kiireisin ja sisältänyt paljon erilaisia asioita. Toukokuussa:


Vaikka nuo tehdyt asiat näyttävät tiivistettyinä melko vähäisiltä, voin kertoa, että asian jos toisenkin vuoksi on tullut stressattua. Mutta nyt opinnot ovat onneksi tältä keväältä paketissa, ja voin hyvillä mielin keskittyä työntekoon. Tähän väliin työ on ihan parasta, vaikka alku aina väsyttääkin. Niin ja kuten Facebookin puolella mainostinkin, heti ekana päivänä tuli käytävillä vastaan kokonaiset KAKSI tuttua. Toinen heistä (tuttu vuosien takaa) vieläpä kutsui minua iloisesti entisellä nimelläni, mikä ensin tuntui tosi creepyltä ja sitten nauratti kunnolla :D
Postauksen kuvat ovat jotain randomotoksia toukokuulta. Ylimmässä kuvassa on ilta-auringon kultaama keittiö (varma kesän merkki, talvella aurinko ei ikinä paista keittiöön) ja neilikan varjo. Keskimmäisessä raahaan tolkuttoman painavaa matkalaukkuani kotimatkalla Tukholman-reissulta ja alimmassa esiintyy (kerrankin kohtuullisen edukseen) aiemmin esittelemätön olohuoneen nurkka. Ei taas päätä eikä häntää näissä kuvituksissani!

Huomisesta alkaakin ihan virallinen kesä, kun toukokuu vaihtuu kesäkuuksi. Tämän kesän toiveita samoin kuin tarkempaa analyysia työn herättämistä fiiliksistä on luvassa myöhemmin :) Kuten olette varmaan havainneet, postaustahti on hiipunut murto-osaan tuosta arkitahdista, mutta ymmärtänette syyn. Elän kuitenkin toivossa, että saan taas lisää virtaa, kunhan pahin alkuhässäkkä töiden osalta on ohi. Siihen asti yritän aina välillä käydä päivittämässä, missä mennään!


Suloisen lämpimiä kesäpäiviä teille jokaiselle ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥