14.5.2017

Ihanan tavallinen äitienpäivä

"Äidillä on vihreät silmät ja sen toinen varvas näyttää ihan kolmiolta." Muun muassa tämän luin tänä aamuna äitienpäiväkortistani ja että nauratti! 
Kello on jo sen verran, että lapset ovat nukkumassa ja oma aikani alkanut, joten kirjoittelen ihan pikaiset kuulumiset kuvien kera. Aamulla sain aamupalan sänkyyn, joskin nautin sen keittiönpöydän ääressä muun perheen kanssa. Mies oli tapansa mukaan leiponut kakun, jossa oli tiiliseinä symboloimassa arkea ja valkoista sydämin koristeltua hattaraa merkkinä unelmista. "Arkea" oli kakussa noin paljon kuulemma vain siksi, että pidän niin paljon Pätkiksestä :D 
Lahjaksi sain lapsilta itsetehdyt kortit kädenjälkineen ja kommentteineen. Mies yllätti antamalla lahjaksi pienen ja siron blenderin. En odota mieheltä minkäänlaista lahjaa, koska enhän minä hänen äitinsä ole, mutta oli silti kivaa saada jotain käytännöllistä ja arkea helpottavaa :)
Äitienpäivänä käväisimme äitienpäiväjuhlassa, mutta muuten päivä vierähti rennosti oman porukan kesken. Soittelin totta kai omalle äidilleni onnittelupuhelun. Äitienpäivä on mukava muistutus siitä, miten paljon itse(kin) olen äidiksi halunnut ja kuinka onnellinen saa olla niin omasta äidistään kuin äitiydestäänkin. Oman äitienpäiväni sankareita ovat (oman äitini ja mummoni lisäksi) ihanat lapset, hehän minusta ovat äidin tehneet!


Näillä eväillä toiseksi viimeiseen opiskeluviikkoon! Vähiin käy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥