2.5.2017

Kurkistus kotiin

Vasta nyt, reilun kahdeksan kuukauden asumisen jälkeen, kodissamme alkaa pikku hiljaa näyttää siltä, että viitsin esitellä muutakin kuin yhden nurkan. Lauantaina laitoimme (mies laittoi!) mm. olohuoneeseen amppelin, makuuhuoneeseen peilin ja lastenhuoneeseen pimennysverhon. Nämä olivat pitkään laittamatta, kun reikien tekeminen vaati iskuporakonetta ts. vähän enemmän vaivaa.

Asuntomme on siis 80-neliöinen vuokrakolmio, jonka vuokrasimme näkemättä kämppää sillä ajatuksella, että kunhan joku asunto löytyy. Jotakin pientä remppaa täällä on tehty aikojen saatossa, mutta missään huippukunnossa asunto ei ole. Alkukauhistuksen jälkeen olen (ja olemme) sopeutunut tänne vallan hyvin eikä tunnu, että ihan heti pitäisi muuttaa pois. Omilla sisustusvalinnoilla saa ihan tarpeeksi hyvin peitettyä asunnon puutteita, jotka tyhjässä asunnossa tuntuivat pomppaavan silmille. Loppuelämän asunto tämä ei toivottavasti ole, mutta tähän elämäntilanteeseen oikein sopiva :)

Sisustus on vieläkin kesken (ainahan se on!), mutta tässä muutama kuva asunnostamme:


Lastenhuone. Toisella seinustalla on itse tuunaamamme kerrossänky.

sisustus, lastenhuone, verhot, yövalo, pinnasänky, keinutuoli


Makuuhuone. Vähän hassusti peilin kautta, mutta halusin, että mun helmiviritys näkyy :D Peili on ihan tylsä perusmalli, joten piristin sitä rikki menneistä jouluvaloista irroittamallani helmiketjulla.

makuuhuone, kristallikruunu, vaaterekki, peili


Työpiste olkkarin nurkassa. Huomatkaa rönsylilja, tykkään siitä niin paljon!

sisustus, kasvit, viherkasvi, työpiste, tietokone


Olohuoneen toinen nurkka, edellisen vieressä. Seinällä näkyvät paperinarupallot saimme häälahjaksi ja tarkoitus olisi kaiketi lisätä kimppuun muutama pienempi pallo :)

sisustus, olohuone, keinutuoli, viherkasvi, kultapalmu, koriste-esine


Vappu kului meidän taloudessamme aika tavallisissa merkeissä. Koti toki koristeltiin ilmapalloilla ja serpentiinillä perjantaina. Eilen pidimme pienen vappubrunssin ja kävimme ulkoilemassa koko perheellä. Vaikken olekaan tottunut tekemään vappuna mitään sen ihmeellisempää ja ylioppilaslakkinikin olen hukannut jonnekin, vappu on kuitenkin kiva tervetulotoivotus toukokuulle ja lähestyvälle kesälomalle :)

Loppuun vielä pari kuvaa meidän perheen vapusta 2017:

Ilmapalloja oli ihan joka paikassa!

vappu, koristeet, ilmapallot, serpentiini, eteinen


Vappua juhlistimme tietysti syömällä hyvin! Itse tehtyä simaa (hyvää), itse tehtyjä munkkeja (tosi hyviä) ja muuta vappuun kuuluvaa :)

vappu, brunssi, ruoka, tarjoilut

vappu, munkit, sima, itse tehdyt, hedelmät

itse tehty, sima, munkit, vappu


Kevät menee jotenkin aina ihan supernopeasti. On kivaa, kun edetään vähän niin kuin juhlasta juhlaan. Ensin laskiainen, sitten pääsiäinen, nyt vappu ja parin viikon päästä äitienpäivä. Sitten ei olekaan enää kuin pari viikkoa opiskelupuurtamista!


Arkeen on taas palattu uusin voimin. Enää pari päivää ankaraa METABO:n kertausta ennen tenttiä, sitten on sekin ohi. Tsemppiä jokaiselle omaan arkeensa :)

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanan näköistä! :) /Elämältä kaiken sain

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos :) Itsekin tykkään, kun sisustus alkaa vähitellen rakentua omanlaiseksi!

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit ♥