23.5.2017

Reissuterveiset

Heippa pitkästä aikaa (tai siltä se minusta tuntuu)! Eilen pääsin onnellisesti takaisin kotiin 3,5 vuorokauden mittaisen matkan jälkeen! Taas tuntuu kuin olisin ollut poissa paljon kauemmin. Perhettä oli ihan hirveä ikävä, joten vaikka matkalla olikin kivaa, ihan parasta oli päästä takaisin kotiin ♥ Matkaseuranani olivat siskoni ja äitimme (jonka syntymäpäivän kunniaksi koko reissu oli varattu), ja kuten etukäteen arvelinkin, ihan täysin draamatta ei tästäkään matkasta selvitty. Syntyi taas muutama juttu, joille voidaan nauraa vielä vuosia myöhemmin :D Ihanat siskot ja ihana äiti, ootte parhaita ♥

Menomatka Helsingistä Tukholmaan taittui laivalla. Tietysti olin sitä ennen istunut reilut viisi tuntia bussissa Kuopiosta Helsinkiin. Jos uudesta kotikaupungistani on keksittävä jotain negatiivista, se on se, että ulkomaille matkustaminen ei ole yhtä kätevää kuin pk-seudulta käsin. Ekaa kertaa ikinä Onnibussissa! Vieruskaveriksi sain tutun, joka sattui samaan bussiin. Matkalla jaksoin jopa kerrata vähän MENDO:a.

Helsingissä pitkästä aikaa. Kyllä se tuntui Kuopion jälkeen tosi isolta paikalta, vaikka tuttuakin tutumpi onkin. Ratikkaankin päästiin ensimmäistä kertaa aikoihin :D
Laivalla shoppailtiin (pienesti), syötiin ja hengattiin. Laivallakin tuli tuttuja vastaan, entinen kämppikseni nimittäin. Hauska sattuma! Tuli siinä sitten päivitettyä uusimmat kuulumiset, kun viimeksi olimme tavanneet pari-kolme vuotta sitten :) Illalla oli ihana auringonlasku, jota kävimme ihailemassa ylimmällä kannella asti.

Lauantaiaamuna pääsimmekin Tukholmaan. Jottei tästä tule ihan tolkuttoman pitkää postausta, tunnelmia Tukholmasta luvassa myöhemmin! Eilen oli - viimeistä kertaa tälle lukuvuodelle!!! - paluu opiskeluarkeen. Tällä viikolla tutkimussuunnitelmaa pitää viilata korjausehdotusten mukaan ja tietysti perjantain kohdalla kummittelee MENDO:n tentti. Kovasti on viimeisellekin opiskeluviikolle tehtävää, vaikka kalenteri näyttää jo petollisen tyhjältä. On todella outoa ajatella, että kohta on kesä ja tämä opiskeluvuosi ohi.


Kesäistä viikkoa jokaiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥