24.5.2017

Tunnelmia Tukholmasta

Kesäistä keskiviikkoa! Täällä on ainakin niin upea auringonpaiste, ihanaa :)

Kuten eilen lupasin, täältä tulee Tukholman tunnelmia! Olen viimeksi käynyt Tukholmassa kunnolla ysiluokan luokkaretkellä, mutta kummasti sitä silti muisti suunnilleen, miten pääsee mihinkin. Meillä ei ollut tälle reissulle sen kummempia tulostavoitteita, mutta shoppailemaan piti päästä! Drottningsgatanilla ja lähiympäristössä tulikin vietettyä tunti jos toinenkin. Mukaan tarttui kivasti kesävaatetta ja muuta tarpeellista. 


tukholma, gamla stan, kaupunkiloma, risteily, loma

Tukholma, loma, vapaa-aika, kaupunki, lomakohde,

Tukholma, gamla stan, arkkitehtuuri, loma

cappuccino, kaupunkiloma, vapaa-aika, oma aika, loma


Lauantai-sunnuntaiyöksi olimme varanneet hostellista huoneen. Pienellä budjetilla matkustaessa ei paljoa varailla sviittejä ;) Hostellimme oli oikein siisti ja mukava, joten hinta-laatusuhde oli hyvä. Sunnuntaina kävimme Gamla Stanissa, joka on omasta mielestäni niin ihana! Osa porukasta kävi kuninkaanlinnaa katsomassa ja loput (allekirjoittanut mukaan lukien) istui sen ajan penkillä ja tuskaili kipeitä jalkojaan :D 

Kevät oli Tukholmassa niiiin paljon pidemmällä kuin Suomessa, etenkin Kuopioon verrattuna. Ihania istutuksia ja kukassa olevia puita näkyi tämän tästä. Ilmat olisivat voineet olla lämpimämmätkin, mutta kauniit puolipilviset kevätkelit saimme kuitenkin koko viikonlopun ajaksi.


Tukholma, kevät, toukokuu, kaupunkiloma,

istutukset, toukokuu, TukholmaIllalla myöhään lensimme takaisin Helsinkiin. Lyhyen yön jälkeen seikkailin siskoni luota Kuopioon lähtevään bussiin. Että olikin mukavaa palata Kuopioon, nähdä Puijon torni ja tutut tienviitat. Borta bra men hemma bäst, niin kuin ruotsalainen sanoisi :D 


lento, Tukholma, Helsinki, kesto, kaupunkiloma


Loppuviikko kuluu tiiviisti MENDO:n ääressä. Eipä tässä ole enää paljoa tehtävissä, mutta pakko se on vielä viimeisetkin päivät hyödyntää! Kaikkein vähiten kiinnostaisi aloittaa ensi syksyä tentin uusinnalla, mutta voi olla, että se on silti edessä. Vaan kävi miten kävi, käyn perjantaiaamuna tentissä ja stressaan tulosta myöhemmin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥