4.3.2017

Paras (ja ainoa) juhlavaate

Jostain syystä olen aina vähän jälkijunassa näiden MakroTex-haasteiden kanssa, mutta ehdinpä vielä mukaan kuitenkin! Tämän viikon teemana vaate, ja muiden vaatekuvia löydät täältä. Vaikka arkisin tallustankin farkut ja neule -tyyppisessä asukokonaisuudessa, juhliin laitan lähes poikkeuksetta mekon.

Sain idean näihin kuviin, kun olimme viikko sitten häissä, ja ylläni tämä mekko. Aurinko paistoi kirkon värikkäiden lasiruutujen läpi suoraan häävieraisiin. Oli pakko napata kesken vihkitoimituksen kuva helmastani, koska hetken päästä ihana valo oli jo poissa :) Värikkäät ruudut saivat kaiken näyttämään hauskasti erivärisiltä, mekonkin väri muuttui täysin!
Valloittava keväinen auringonpaiste tervehti meitä myös palatessamme kotiin seuraavana päivänä. Sen valossa on otettu loput kuvat.


Mekon taustoista sen verran, että hankin sen lähes kolme vuotta sitten lähisukulaiseni häihin, ja melkoisen monissa juhlissa se onkin saanut edustaa! Löytyy kaapistani muitakin juhla-asuja, mutta tämä on ehdoton lempparini, joka toivottavasti kestää vielä vuosikausia :)

15 kommenttia:

 1. Valon leikki kankaalla on kiehtovaa.
  Juhlavaate, jota voi käyttää kauan, on hyvä ostos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, valon leikissä on jotain vangitsevaa :) Laadukas ja ajaton juhlavaate on oikea aarre!

   Poista
 2. Voi miten kauniit kuvat ja upean näköinen kangas! Laskeutuu varmasti tosi hienosti. :) Aurinko virkistää jo pelkästään ruudulta katsellessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuo kevyt kerros kyllä laskeutuu kauniisti, tykkään tuosta mekosta aina vain enemmän! Jep, hyvä kun aurinkoa näkyy sentään ruudulta, kun ulkona on vähän harmaata :D

   Poista
 3. Kaunis, hempeä ja keveä juhlamekko. Hienosti olet kuvannut kankaan hempeyden auringonvaloa vasten.
  Itselläni on jo vuosien ajan ollut yksi juhla-asu käytössä ja sillä on menty vaikka kuinka monet juhlat, nimittäin vihreä karjalainen feresi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin pidän mekossa juuri tuosta keveydestä :) On hyvä, kun on yksi luottojuhla-asu, joka sopii juhlaan kuin juhlaan!

   Poista
 4. Kauniit kuvat ja varmasti aivan ihana mekko. Minulla ei ole yhtään juhlamekkoa! Tämä asia vaatii pikaisen parannuksen. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, todellakin on ihana. Harva mekko tuntuu niin kivalta yllä kuin tuo :) Todellakin pikapikaa mekko-ostoksille ;)

   Poista
 5. Ohutta kevyttä kangasta, kaunis.
  Kauniita aurinkoisen päivän kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Silloin kun aurinkoa pilkahtaa, on pakko hyödyntää se kuvissa :)

   Poista
 6. Kun pystyy käyttämään samaa vaatetta juhlissa monta kertaa, vaate on todella kaunis ja hyvä pitää päällä - kertakäyttökulttuurista erooon!

  VastaaPoista
 7. Upeita kuvia vaatteesta kera ihanan valon:)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit ♥