22.4.2017

Vihreää

Leppoisaa lauantaita! Pakko nyt vielä tämä postata, kun muuten jää taas haaste välistä :D Tämän viikon MakroTex-valokuvahaasteen aiheena on vihreä. Luonnosta löytyi paljonkin erisävyistä vihreää, vaikka kasvukautta saadaan täällä vielä odotella :)Pääsiäisruoho teeskentelee olevansa isompi kuin onkaan :) Vielä jaksaa vihertää!
Taloutemme uusin kasvi on kultapalmu, joka saapui ilahduttamaan meitä (ja puhdistamaan huoneilmaamme) suunnilleen kuukausi sitten. Se on tosi iso ja yksiselitteisesti ihana!

Ja aivan viimeiseksi kuva viherpirtelöstäni! Tämä ilta-auringon valossa kylpevä juoma sisältää maustamatonta jogurttia, avokadoa, pinaattia ja banaania. Oli hyvää, vaikkei ehkä uskoisi :D

Hyvää viikonlopun jatkoa :) Me lähdemme nyt lasten kanssa ulos etsimään kevään merkkejä. Ainakin nyt on kaunis sää ja linnut laulaa, ihana kevät!

Muiden vihreitä kuvia löytyy täältä, käykäähän vilkaisemassa :)

8 kommenttia:

 1. Mainioita vihreitä valintoja! Täytyypä kokeilla tuota vihreää voimajuomaa. Pistitkö paljon avokadoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun teen suunnilleen puoli litraa juomaa, laitan yhden avokadon ja yhden banaanin :) Teen näitä vähän summassa, joten määrät saattavat heitellä :D

   Poista
 2. Ihastuttavat luonnon vihreät kevään kaipuuseemme ja voimajuoma kevätväsymystä torjumaan 💚

  Tuo palmu on todella kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tykkään itsekin tuosta palmusta aivan älyttömästi!

   Poista
 3. Sammaleenvihreässä löytyy niin monia upeita sävyjä. Aika rehvakas tuo pääsiäisruoho :D

  Palmut ovat ihania, kuvauksellisia. Noihin vihersmoothieihin suhtaudun hieman varauksellisesti, muutamaa olen maistanut, ystävä tekee niitä, enkä oikein kyllä kilju riemusta niitä juodessani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuolla pääsiäisruoholla on ehkä pieni alemmuuskompleksi ison palmun rinnalla :D Itsekin olen joutunut opettelemaan noita viherjuomia juomaan, kun avokado ei ole oikein maistunut. Sen sisältämät rasvat ovat kuitenkin niin hyväksi atopiaan taipuvaiselle iholleni, että on pitänyt opetella tykkäämään :)

   Poista

Kiva kun kommentoit ♥