30.4.2017

Kuukausikatsaus: huhtikuu

Näin on kolmasosa vuodesta 2017 takana. En edes aloita ajankulun päivittelyä, koska siitä ei tulisi loppua :D Mutta katsotaanpa, mitä on saatu huhtikuussa aikaan:


Näiden lisäksi huhtikuussa vietin viikonlopun yksin lasten kanssa, kärsin ikävästä käsikivusta ja jouduin sen vuoksi luopumaan treeneistä hetkeksi. Löin myös lukkoon kesätyöaikatauluni, opettelin parempaa ajanhallintaa (tästä lisää myöhemmin) ja kertailin aiemman kurssin asioita uusintatenttiä varten. Siinä sivussa olemme laittaneet kotia ja hoitaneet rästiin jääneitä asioita. Olen koko kuukauden odotellut, koska lumet sulavat ja alkaa vihertää, mutta tähän asti olen saanut odottaa. Jotain pientä vihreää on tosin näkyvissä, mutta kunnon keväiseen viherrykseen on vielä matkaa. Ehkäpä ensi kuussa :)

Toukokuu on viimeinen opiskelukuukausi, ja samassa kuussa aloitan myös kesätyöni. Huh. Ensi kuussa on edessä myös kaksi viikonloppureissua naisporukalla, mikä on minulle aivan äärettömän harvinaista :D Toukokuu on siis aika lailla suunniteltu alusta loppuun, joten voisi kuvitella, että se kuluu vähintään yhtä nopeasti kuin huhtikuu. 

Toukokuussa on myös pääsykokeiden aika, joten huomenna jatketaan pääsykoe(tilanne)aiheisia postauksia. Yritän tosin saada muutakin mahdutettua mukaan, jottei meininki mene turhan yksipuoliseksi! Mutta sitä ennen juhlistetaan vappua kukin tahollaan ja tavallaan :)


Iloista vappua jokaiselle!

Millä mielin sinä aloitat toukokuun? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥