19.4.2017

25 x lempiasiani 2/2

Tänään on vuorossa lempiasioideni toinen osa! Eka osa löytyy täältä.


Lempikulkuvälineeni

Pyörä. Eli Siiri, joka uskollisesti kuljettaa minua paikasta toiseen. Olin jo "etelänvuosinani" ehtinyt unohtaa, miten siistiä pyöräily onkaan!

Lempiääneni

"Äitiiiii!" (erityisesti lapsen sanomana ensimmäisiä kertoja) tai kahvinkeittimen porina

Lempikotityöni

Tämä oli tosi vaikea valita, kun vaihtoehtoja on niin monta (sarkasmi!)... Kaikenlainen järjestely on pitkään ollut lempipuuhaani. Tykkään siitä, kun tavarat ovat järjestyksessä ja kotona on selkeää. Ihanteeni ja todellisuuden välillä on tosin melkoinen kuilu, kun tavaroita on "järjestelemässä" muutama muukin henkilö, jotka eivät jaa kanssani samanlaista järjestyskäsitystä :D Mutta sanotaan siis siivous, vaikka se tässä elämäntilanteessa tuntuukin välillä aivan hukkaan heitetyltä ajalta.

Lempikirjoitusvälineeni

Tämä violetti kynä ja sininen kumi ovat kulkeneet kanssani jo pitkän aikaa (kuten voi ehkä kulumisasteesta jo päätellä). En muista, milloin ne hankin, mutta todennäköisesti lääkiksen opiskeluprosessia varten. Viime keväänä nämä siivittivät minut pääsykokeessa hyvään flow'hun ja riittävän hyvään suoritukseen.
Lempijuomani

Kahvi. Tämän tiesitte jo!

Lempiaforismini

"Älä kadehdi ihmisen iloja, ellet tunne hänen surujaan." Meistä jokainen kantaa omia surujaan ja vaikeuksiaan, eikä ulkokuoresta voi koskaan päätellä, miten ihmisellä oikeasti menee.

Lempisoittimeni

Piano. Ehdottomasti. Vielä joskus minulla on hieno kirjastohuone ja flyygeli :D No joo, siihen on vielä muutama vuosi(kymmen) matkaa...

Lempiruokani

Pinaattikeitto. Oli muuten vaikeaa keksiä, mistä ruuasta tykkään eniten.

Lempihuonekaluni

Tämä vanha pöytä on vuosia sitten myydyltä mökiltämme. Olin ehkä 15, kun sanoin, että haluan tämän mukaani. Onneksi otin, koska myöhemmin olisi ollut jo liian myöhäistä. Näin kuvasta katsottuna tässä ei oikeastaan ole edes mitään hienoa, mutta itselleni tällä on niin suuri tunnearvo ettei tosikaan.
Lempiajanvietteeni

Haaveilu. On niin paljon, mitä haluaisin tässä elämässä tehdä, nähdä ja kokea. Suuri osa tuskin tulee koskaan toteutumaan, mutta haaveillahan aina saa :) Monesti vaikka kirjaa lukiessani kuvittelen itseni sujuvasti johonkin kivaan paikkaan ja elämään.

Lempisääni

Talven ensimmäiset lumisateet, niissä on jotakin taianomaista. Muut omasta mielestä mahtavat säät ovat kirpeä sumuinen kevät- tai syysaamu tai kesäinen viilentävä rankkasade (kunhan ei tarvitse olla siellä sateessa!).

Lempitaiteilijani

Claude Monet. Uskomattoman lumoavia tunnelmia. Taidan olla vähän impressionisti itsekin :)

Lempiliikuntalajini

Pakko sanoa: core. Vähän pilateksen tyyppistä, hyvin pieniä liikkeitä ja kehonhallinnan treeniä. Oli hyvin valaisevaa todeta oma edistymiseni viime syyskuusta tämän vuoden helmikuuhun, kun kehonhallintani on aivan eri luokkaa. Pieniin liikkeisiin keskittyminen on myös tietyllä tavalla meditatiivista. Tykkään myös nopeista rankoistakin jumpista, mutta kerran viikossa on pakko päästä coreen rauhoittumaan!


Tänään on viimeinen lomapäivä, joten lähdemme (pitkästä aikaa!) koko porukalla kaupoille. Shoppailu tosin ei kuulu lempiasioihini :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥