25.4.2017

Väriä työhön ja vapaalle!

Yhteistyössä Color4Care

Kengät ovat itsestään huolehtivan ihmisen paras ystävä. Varsinkin paljon seisomista tai kävelyä sisältävässä työssä kenkien on syytä olla yhtä aikaa joustavat ja tukevat. Hyvien kenkien avulla voi välttää monet ikävät vaivat, kun ryhti pysyy hyvänä ja jalat rasittuvat tasaisesti.

Color4Care tarjosi minulle testiin tennarit, joita hyvin voisin kuvitella pitäväni niin töissä kuin vapaallakin. Kuten täällä mainitsin, aiemmat työkenkäni tulivat elinkaarensa päähän, joten oli onni saada testiin uudenlaiset työkengät. Valitsin väritykseksi maltillisen harmaan, mutta on tennareissa sentään vähän väriäkin!
Tennarit ovat merkiltään Hummel Aero1. Jalassa tennarit tuntuvat mukavilta, keveiltä ja joustavilta. Color4Care:n kotisivuilla kenkien esittelyssä mainitaan, että kengät sopivat niin työhön, treeneihin kuin vapaallekin. Itselläni on tässä vaiheessa kokemusta vain vapaa-ajasta, mutta viimeistään kesällä pääsen testaamaan, miten hyvin tennarit taipuvat työelämään! Vaikka kengät tuntuvatkin hengittäviltä, on mielenkiintoista nähdä, osoittautuvatko umpinaiset kengät liian raskaiksi työkäyttöön. Olen tottunut töissäni käyttämään sandaalityyppisiä työkenkiä, joten voi olla, että päädyn tilaamaan työsandaalit tennareiden rinnalle.
Näillä kengillä kuitenkin kevein jaloin kevääseen! Ajattelin muuten pitkästä aikaa kokeilla, miten juoksu kulkee. Hivenen arveluttaa, kun viime lenkistä on kuitenkin vuositolkulla aikaa... Mutta kokeilemallahan se selviää!

Sporttista viikon jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Itselläkin alkaa vanhat työkengät vedellä viimeisiään. Hoitoalalla kun tuppaa olemaan koko ajan liikkeessä niin kengät kuluvat kyllä aika nopeasti loppuun. Tuollaiset tennarimallisethan voisi olla aika kiva vaihtoehto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on! Tennarimalliset työkengät ovat kyllä kivat, mutta nämä osoittautuivat vähän turhan raskaiksi ja hiostaviksi työkäytössä.

      Poista

Kiva kun kommentoit ♥